Actual

Detalii nebanuite despre relatia dintre Klaus si Carmen Iohannis. Motivul pentru care nu au copii!

Klaus si Carmen Iohannis

Detalii nebanuite despre relatia dintre Klaus si Carmen Iohannis. Putini sunt cei care cunosc aceste aspecte in ceea ce priveste povestea lor de dragoste.

Chiar daca este o prezenţă discretă atunci cand vine vorba de aparitiile in spatiul public, Carmen Iohannis, sotia actualului presedinte al Romaniei, este o femeie foarte apreciata si iubita de multi români.

Cu ceva timp in urma, presedintele Romaniei dezvaluia cum a inceput povestea dintre el si actuala lui sotie: s-au cunoscut în timpul liceului şi s-au plăcut imediat. Au avut o relaţie timp de şapte ani, iar Klaus Iohannis a mers chiar la cursuri de dans alături de Carmen, în perioada liceului. Au fost însă şi alte pasiuni comune care i-au apropiat, precum drumeţiile şi şcoala.

Detalii nebanuite despre relatia dintre Klaus si Carmen Iohannis. “Adevărata mea dragoste este soţia mea, Carmen. Ne-am cunoscut într-o excursie, într-o vacanţă cu prietenii de liceu”, povestea Klaus Iohannis. Cei doi sunt căsătoriţi din anul 1989.

“Eu aici mă simt acasă (…) fac parte din acest popor”

“A contat faptul că soţia mea este româncă. Asta dovedeşte că eu aici mă simt acasă şi că nu fac parte dintr-o elită sau etnie exclusivistă, ci că fac parte din acest popor”, mai spunea presedintele Romaniei, potrivit Capital.

Presedintele Romaniei a dezvaluit si care a fost secretul reuşitei căsniciei lor, recunoscând totodată că poate nu ar fi ajuns în poziţia în care este acum fără sprijinul sotiei sale.

“Soția mea este sprijinul meu și secretul unei căsnicii fericite este să îţi iubeşti partenerul şi să îţi doreşti să mergi lângă el.”

Nu a fost întotdeauna uşor să-şi menţină relaţia. Preşedintele povestea că, după terminarea facultăţii, a primit un post de profesor de fizică la 60 km de Sibiu şi de multe ori trebuia să străbată această distanţă pentru a o revedea pe aleasa inimii sale.

Un mare regret al cuplului a fost si faptul ca nu au putut avea copii, însă Klaus Iohannis spune că el şi soţia sa au fost puternici şi au reuşit să depăşească şi acest moment greu al vieţii lor: “Dumnezeu nu ne-a dat. Nu a fost să fie. Asta e. Nu poţi să le ai pe toate în viaţă. Ne-am împăcat cu ideea, dar nu mi-a fost uşor. Înfiatul nu a fost o variantă pe care am considerat că trebuie să o luăm în considerare.”