Lifestyle

Detalii surprinzătoare din celula lui Gheorghe Dincă. Reacție șocantă după ce a aflat de moartea tatălui Luizei Melencu

Detalii surprinzătoare din celula lui Gheorghe Dincă. Reacție șocantă după ce a aflat de moartea tatălui Luizei Melencu

Vestea că tatăl Luizei Melencu a murit a ajuns și în închisoarea în care se află Gheorghe Dincă sau „Monstrul din Caracal”, cum i se mai spune.

Surprinzător, reacția lui Dincă a fost bizară, fiind greu potolit de gardieni.

Tatăl Luizei Melencu a murit

Bărbatul suferea de o boală incurabilă, care s-a agravat odată cu dispariția fiicei sale. Nesuportând situația grea prin care a trecut împreună cu familia sa, Claudiu Melencu a cedat.

În mai multe rânduri, bărbatul a spus că ar vrea să stea față-n față cu Gheorghe Dincă și să-l întrebe pe acesta dacă i-a omorât fiica sau nu.

Marţi seara, pe 1 Decembrie 2020, prietenii i-au anunţat decesul pe reţelele de socializare. Moartea lui Claudiu Melencu a fost confirmat şi de cealaltă fiică a lui, Ionelia Melencu.

„În urma cu puțin timp am aflat de moartea unui om. Un om care a plecat dintre noi fără a cunoaște adevărul despre dispariția fiicei sale: Luiza Melencu, cazul Caracal.

In seara aceasta tatăl Luizei a plecat dintre noi și ne rugam pentru sufletul lui sa își găsească odihna printre îngeri.

Sincere condoleanțe si putere soției, fiicei si familiei sa treacă peste aceasta încercare dureroasa!

Dumnezeu sa te odihnească în pace Claudiu Melencu!”, este anunţul postat pe pagina de Facebook „Noi Suntem Ajutorul”.

La comentarii, Ionelia Melencu, sora Luizei a lăsat un text dureros: „Tati meu, ai plecat prea repede din lumea asta! De ce tati, de m-ai lasat? De ce Doamne mi-ai luat ce aveam mai scump pe lumea asta, de ce pe tatal meu!”

Reacția lui Gheorghe Dincă

La aflarea veștii că tatăl Luizei Melencu a murit l-a scos din sărite pe Ghoeghe Dincă, presupusul criminal din Caracal.

Acesta ar fi început să țipe și să arunce cu obiecte în celula în care se afla, iar pentru a fi liniștit a fost nevoie de intervenția gardienilor!

Cu greu a fost calmat „Monstrul din Caracal”, iar după această reacție, a cerut gardienilor o hârtie și un pix.

A scris o scrisoare către mama Luizei prin care a vrut să-i spună că se oferă să-i plătească toate costurile înmormântării soțului ei.

Deocamdată, nu a vrut să spună de ce a reacționat astfel, dar lucrul acesta a surprins pe toată lumea, potrivit antena3.ro