Lifestyle

Detaliul ascuns din ultima poză postată de Viorica Dăncilă. Fostul premier și-a pierdut strălucirea de altădată

viorica dancila

Prin intermediul unei fotografii postate cu ocazia sărbătorilor pascale, Viorica Dăncilă le-a făcut o surpriză fanilor și urmăritorilor săi. Obișnuită să fie mereu în centrul atenției, prin intermediul funcțiilor importante pe care le-a deținut, fostul prim-ministru pare acum într-o stare nu tocmai bună.

Detaliul ascuns din ultima poză postată de Viorica Dăncilă. Fostul premier și-a pierdut strălucirea de altădată

Fostul prim-ministru al României a postat pe contul său de Facebook câteva fotografii în care apare ținând în mâini un coș cu ouă vopsite. Din ceea ce se vede din postare, Viorica Dăncilă a petrecut Învierea Domnului alături de familie. Interesant este că fostul politician pare complet schimbat, atât prin lipsa strălucirii de altădată, cât și prin ochii roșii care pot fi observați în fotografie.

Indiferent de motivul acestei stări, ea pare acum doar o casnică care se ocupă cu gătitul, spălatul și călcatul. Cei care o apreciază pe Viorica Dăncilă i-au făcut însă ziua mai frumoasă prin intermediul felicitărilor de Paște, iar una dintre fane a făcut-o fericită când s-a adresat cu „doamna ministru”. Nu toată lumea a fost însă fericită de cuvintele de laudă.

O carieră de 26 de ani în interiorul PSD

Viorica Dăncilă a fost membră a Partidului Social Democrat din anul 1996, în organizația din Teleorman. De-a lungul anilor a deținut poziții atât în cadrul PSD, cât și în cadrul administrației locale. Viorica Dăncilă a fost consilier local și consilier județean până în anul 2009, când a fost aleasă europarlamentar. Până în 2018, Viorica Dăncilă a deținut două mandate succesive în Parlamentul European.

Viorica Dăncilă, fostul premier şi preşedinte al PSD, a fost aleasă în funcţia de preşedinte al formaţiunii Naţiune Oameni Împreună:

„Votul dumneavoastră ne onorează, dar ne şi responsabilizează în aceeaşi măsură. Am convingerea că vom da tonul schimbării în politica românească (…) Vă garantez că Partidul Naţiune Oameni Împreună (NOI) va fi un partid important pe scena politică românească. A venit vremea să ne unim forțele, pentru ca România să fie un stat respectat, un stat modern și european, un stat în care soarta fiecărui român să conteze. Toți cei care ne dorim o altă abordare, toți cei pentru care interesul național este realmente mai presus de interesul personal sau interesul politic, astfel încât EU, TU, EA, EL să devină NOI, NOI cei care avem o inimă care vibrează la unison pentru România, nu mai avem voie să stăm deoparte”, a afirmat Dăncilă.