Diverse

Dezastru matrimonial după o petrecere a burlacilor. Nimic nu mai poate fi reparat

Dezastru matrimonial după o petrecere a burlacilor. Nimic nu mai poate fi reparat
amazon.com

Cu toate că se spune că „ce se întâmplă la o petrecere a burlacilor, rămâne la petrecerea burlacilor”, pentru un grup de bărbați căsătoriți, lucrurile nu au mers conform planului, întrucât după cum se știe foarte bine, femeile află TOT.

Și povestea este așa…

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, pe nume Charles, se pregătea să se căsătorească cu aleasa inimii lui, Laura, după o lungă logodnă. Și așa cum se obişnuieşte, bărbatul şi-a organizat petrecerea burlacilor. Pentru aceasta, Charles şi-a mai strâns câţiva prieteni şi au plecat în insulele Caraibe. Ajunși acolo, a început și haosul deoarece bărbaţii au uitat că sunt căsătoriţi sau se pregătesc să facă pasul cel mare. Cei 17 au avut parte de o vacanţă ‘intensă’ cu numeroase petreceri „stropite” cu alcool, precum și cu mai multe dame de companie.

Toate fotografiile și imaginile au fost puse pe grupul de WhatsApp al băieților petrecăreți

Pe scurt, alcool, sex, striptease şi orgii. Iar, toate acestea au fost documentate cu fotografii, pe care le-au pus şi pe grupul de WhatsApp din care făceau toţi parte. Și cum socoteala de acasă nu se prea potrivește cu cea din târg, a urmat și partea cea mai interesantă.

Prietenul „Lewis”

În grupul de Whatsapp al băieților, una dintre domnișoarele de onoare a reușit să se infiltreze sub numele de  ‘Lewis’.  Aceasta a văzut mesaje, fotografii, filmări…tot. Mai mult, respectiva domnișoară de onoare era căsătorită cu unul dintre petrecăreți. Femeia, pe nume Sophie a cules informațiile și imaginile de care avea nevoie și le-a arătat și celorlalte soții. Astfel, toate soţiile şi logodnica lui Charles au primit imaginile de la petrecerea burlacilor.

Divorțuri în serie și o nuntă anulată

Ce a urmat nu este prea greu de imaginat:

  • un număr de 17 divorțuri sunt în curs de pronunțare
  • o nuntă a fost anulată, citează observatornews.ro.