Lifestyle

Dezastru pentru zodii la începutul anului! Se ÎNTÂMPLĂ de pe 30 ianuarie

Dezastru pentru zodii la începutul anului! Se ÎNTÂMPLĂ de pe 30 ianuarie

Dezastru pentru zodii la începutul anului! Daniela Simulescu, astrolog, atrage atenția și anunță schimbări notabile odată cu intrarea lui Mercur în Vărsător, fenomen care va dura până pe 16 Martie 2021.

„Acest Mercur în Vărsător va deschide foarte multe căi și până în martie totul va fi cu o viteză nemaipomenită. Cu Mercur în Vărsător vă atrag atenția că oricum sunt urmările anului 2020. Nu mai avem afecțiunea, nu mai avem vorbele dulci, nu vom mai fi nici concreți. Cu Mercur în Vărsător suntem prietenoși, dar până la o limită! Adică dacă vrei să intri în intimitatea mea… stai acolo!

Dezastru pentru zodii la începutul anului! Se ÎNTÂMPLĂ de pe 30 ianuarie

Cu Mercur în Vărsător urmează o perioadă la nivel mondial extraordinară!

Vărsătorul ține foarte mult de tehnologie, deci așteptați-vă între 30 ianuarie și 21 februarie, pentru că vor apărea multe stricăciuni, deci e un moment bun să reparați tot ce aveți stricat. În plus, gândiți-vă că apar multe platforme unde să ne înscriem pentru vaccinare… se strica softuri, vor cădea rețele de socializare, vor apărea tot felul de blocaje plus că, odată cu acest Mercur în Vărsător vom auzi despre reglementarea Internetului. Cu Mercur în Vărsător vom începe să apreciem sursele veridice și cred că vom începe să fim mai de acord să se pună restricții și reguli”, spune Daniela Simulescu, în exclusivitate pentru DC NEWS.