Showbiz

Dezvăluiri din spatele procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Apare un documentar incendiar

Dezvăluiri din spatele procesului dintre Johnny Depp și Amber Heard. Apare un documentar incendiar

În curând, exclusiv pe serviciul gratuit de streaming Tubi, iubitorii de artă vor putea urmări filmul „Hot Take: The Depp/Heard Trial”. Documentarul prezintă culisele și amănuntele picante ale procesului dintre Johnny Deep și Amber Heard. Rolurile principale vor fi interpretate de Mark Hapka (Depp) și Megan Davis (Heard).

Premiera are loc vineri, 30 septembrie

Noua peliculă „Hot Take” urmărește relația dintre Depp și Heard, nu doar în fața oamenilor legii ci și în lumea reală și vorbește despre procesul care a durat două luni și s-a încheiat pe data de 1 iunie. Juriul a decis atunci că Heard l-a defăimat pe Depp cu articol de opinie pe care l-a scris în 2018 într-o publicație americană. Filmul poartă semnătura lui Guy Nicolucci și a fost regizat de Sara Lohman. Filmul urmează să aibă premiera vineri, 30 septembrie.

Johnny Depp a cerut despăgubiri în funcție de 50 milioane de dolari

Procesul s-a desfășurat timp de mai multe săptămâni, iar Johnny Depp a cerut despăgubiri în valoare de 50 de milioane de dolari. Un contraproces a fost deschis de vedeta peliculei „Aquaman”, care a cerut despăgubiri de 100 de milioane de dolari. Juriul unui tribunal din statul Virginia a decis că editorialul care a fost publicat de Heard în 2018 în Washington Post face ca Depp să primească daune compensatorii de 10 milioane de dolari şi daune morale în valoare de 5 milioane de dolari.

Ulterior, verdictul a fost redus la 10,35 de milioane de dolari. Amber a încercat prin toate metodele să determine juriul de partea ei, dar nu i-a fost de folos. În plus, unul dintre jurați a fost ferm pe poziție: „Nu am crezut în lacrimile ei de crocodil”.

„Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public”

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Sunt devastată că muntele de dovezi nu a putut să treacă de puterea și influența disproporționate ale fostului meu soț. Sunt și mai dezamăgită de ce înseamnă acest verdict pentru alte femei. Este un pas în spate.

Întoarce ceasul într-o perioadă în care faptul că o femeie vorbește însemna că va fi umilită public. Ne întoarce la ideea că violența împotriva femeilor nu trebuie să fie luată în serios. Sunt tristă că am pierdut acest proces. Dar sunt și mai tristă de faptul că pare că am pierdut un drept pe care credeam că îl am ca americancă – de a vorbi liber și deschis”, a transmis Amber Heard, după rostirea verdictului.

Sursă foto: filmow