Showbiz

Dezvăluirile Ducesei de Cambridge din perioada celor trei sarcini. De ce afecțiune a suferit Kate?

Dezvăluirile Ducesei de Cambridge din perioada celor trei sarcini. De ce afecțiune a suferit Kate?
marieclaire.co.uk

Ducesa de Cambridge s-a confruntat cu o anumită afecțiune în timpul celor trei sarcini. Kate a făcut căteva dezvăluiri referitoare la acest aspect

Ducesa de Cambridge, Kate Middleton, una dintre cele mai cunoscute femei din lume, a ajuns din nou în atenția tuturor după o declarație sinceră pe care a făcut-o cu ceva timp în urmă în cadrul podcastului Happy Mum, Happy Baby, găzduit de jurnalista Giovanna Fletcher.

În cadrul podcastului respectiv, Kate Middleton a abordat teme despre care nu a mai vorbit niciodată public, precum faptul că a fost „îngrozită” de sedința foto pe care a realizat-o imediat după naștere, pe treptele maternitatii Lindo Wing, unde i-a născut pe toți cei 3 copii ai săi. Însă atenția tuturor a fost atrasă de ceea ce a spus despre Printul William!

FOTO hellomagazine.com

Dificultățile cu care s-au confruntat Kate și soțul său în timpul celor trei sarcini au fost dezvăluite

Pe parcursul fiecărei sarcini, Ducesa de Cambridge s-a confruntat cu o afecțiune numită Hyperemesis Gravidarum, care se manifestă sub forma unor grețuri acute. Această problemă a făcut ca Ducesa să se interneze în spital de câteva ori în timpul sarcinilor.

Ducesa Kate, povestind despre aceste dificultăți, a dezvăluit, totodată, că nu doar ea a suferit, ci și soțul ei, Printul William simțindu-se „neputincios” în timpul acelor situații dificile.

Potrivit marieclaire.co.uk, Ducesa de Cambridge a declarat următoarele:

„Am avut greturi foarte puternice, deci nu m-am numărat printre femeile care sunt fericite în timpul sarcinii. Multe femei se confruntă cu astfel de situații mult, mult mai grave, dar în mod clar a fost o provocare. Nu doar pentru mine, ci și pentru cei dragi din jurul meu. Si cred că asta este o chestiune importantă – când ești însărcinată și când ai un nou-născut, impactul este asupra tuturor din familie”.

„William simtea că nu poate face prea multe ca să ajute si este dificil pentru toată lumea să te vadă că suferi fără să te poată ajuta”.

„Mi-a fost foarte rău. Nu mancam ceea ce ar fi trebuit să mănânc, dar cu toate acestea organismul a fost capabil să ia tot ce a fost mai bun din corpul meu pentru a crește o nouă viață, ceea ce ce consider că este fascinant”.

În prezent, Kate Middleton și Prințul William au împreună trei copii:

  • Prințul George, în vârstă de 9 ani
  • Prințesa Charlotte, în vârstă de 7 ani
  • Prințul Louis, în vârstă de 4 ani
  • FOTO marieclaire.co.uk