Lifestyle

Din ce motiv a decis Priscilla Presley să meargă în instanță pentru a contesta testamentul Lisei Marie

Din ce motiv a decis Priscilla Presley să meargă în instanță pentru a contesta testamentul Lisei Marie
retetesivedete/RV

Nici nu a fost înmormântată bine că iată au apărut și primele probleme. Priscilla Presley contestă în justiție testamentul fiicei sale Lisa Marie, dintr-un anume motiv. Care este acesta, în cele ce urmează.

Din ce motiv a decis Priscilla Presley să meargă în instanță pentru a contesta testamentul Lisei Marie

În aceste zile, Priscilla Presley a depus o contestație în justiție cu privire la testamentul fiicei sale Lisa Marie, avocații ei susținând că există probleme cu „validitatea și autenticitatea” acestuia.

Principala problemă este un amendament la testament care este însoțit de o semnătură neobișnuită, care o înlocuiește pe Priscilla în funcția de administrator care să supravegheze averea fiicei sale.

Sky News a relatat marți, 31 ianuarie, că Lisa Marie a pus în aplicare un fond de încredere în viață care permite persoanei desemnate să controleze bunurile cât timp este în viață și să dispună de ele la moartea sa. De asemenea, poate servi ca testament dacă nu se depune unul separat a fost.

Printre problemele legate de amendament se numără scrierea greșită a numelui Priscillei și faptul că fiica acesteia nu a fost notificată cu privire la modificarea testamentului. De asemenea, se spune că semnătura este neobișnuită , nefiind cea obișnuită a acesteia.

Priscilla și fostul manager de afaceri Barry Siegel au fost numiți să supravegheze testamentul în viață în 1993, iar poziția lor a fost reafirmată în 2010. Dar în discuție este o modificare făcută în 2016, care i-a înlocuit pe cei doi cu copiii Lisei Marie, Riley și Benjamin Keough, la moartea acesteia.

Potrivit documentelor depuse în instanță, Siegel intenționa să demisioneze, lăsându-i pe Priscilla și Riley în calitate de co-administratori fiduciari, Benjamin sinucigându-se în 2020.

Nu se știe cine a făcut modificările la testamentul Lisei Marie și nici dacă fiul fiicei inegalabilului Elvis Presley, Riley, se va opune contestației făcute de Priscilla Presley.