Lifestyle

Doi turiști români au șocat litoralul. Iată ce metode au ales să se răcorească și să se spele pe dinți

Doi turiști români au șocat litoralul. Iată ce metode au ales să se răcorească și să se spele pe dinți

Când vine vorba de inventivitate, românii sunt în top, dar nimeni nu s-a gândit la asemenea metodă pentru a se răcori ca un turist de la mare. Imaginile spun totul.

Un tânăr aflat pe litoralul Mării Negre care nu a mai suportat canicula, s-a gândit la o soluție cu totul și cu totul inedită ca să se răcorească. El a intrat într-un supermarket și a intrat într-o vitrină frigorifică.

Alături de el au fost și prietenii care s-au asigurat că tânărul are și ușa închisă. Totul a fost filmat, apoi imaginile distribuite pe contul de socializare.

Șocant a fost și comportamentul unui alt turist aflat pe plaja Modern din Costinești, care s-a spălat pe dinți în mare, apoi și-a clătit cavitatea bucală cu apă sărată, fără să-i pese de cei din jur.

Gest greu de înțeles într-un magazin de la mare

Camerele de supraveghere dintr-un mall au filmat și gestul neașteptat dintr-o cabină de probă a unui magazin din Costinești. Femeia a intrat într-o cabină de probă luând cu ea mai multe haine, după ce l-a văzut pe un bărbat că a ieșit în grabă din același loc.

Fără să-i pese de nimic, ea a luat telefonul și dusă a fost. Nici prin gând nu i-a trecut că bărbatul ar putea avea nevoie de aparat. Când a realizat că și-a uitat mobilul, bărbatul s-a întors, dar totul era în zadar.

Iubita acestuia a făcut eforturi disperate de a-l recupera și a postat un mesaj pe rețelele de socializare în care i-a cerut femeii care l-a luat să-l înapoieze în 24 de ore. Mai mult, aceasta a fost fermă și a punctat că va apela la ajutorul poliției, dacă acest lucru nu se va întâmpla.

Ce mesaj a postat iubita bărbatului

„Bună ziua! Ieri prietenul meu și-a uitat telefonul în cabina de probă și femeia de mai jos a luat telefonul. Femeia era împreună cu un copil (cel de mai jos) si cu o altă femeie blondă. Orice informație este binevenită. Dacă nu va returna telefonul în 24h, vom contacta poliția. Mulțumesc!”, a scris aceasta pe Facebook.

Sursă foto: spynews