Info Actual

Info Actual > Showbiz > Drama Oanei Radu! Artista a fost umilita si jignita in public
Showbiz

Drama Oanei Radu! Artista a fost umilita si jignita in public

Drama Oanei Radu! Artista a fost umilita si jignita in public

Drama Oanei Radu. Artista a fost umilita si jignita in public! Aceasta si-a deschis sufletul si a povestit care a fost momentul care i-a schimbat viata.

Daca erati curiosi sa aflati cum a reusit artista sa slabeasca, aceasta a dezvaluit secretul sau. Iata episodul care a facut-o sa vada lucrurile din alta perspectiva!

Drama Oanei Radu: M-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză

“M-a motivat un băiat, extrem de mult. M-a jignit. El s-a oferit să mă ajute în toată lupta asta cu greutate, îi explicasem că încercaseră foarte multe persoane să mă ajute și că nu mai are rost să mă ajute, pentru că nu merge816. Și mi-a zis să mergem la alergat și am zis da, dar nu știu dacă am putut să alerg doi metri și m-a jignit, m-a făcut grasă, mi-a zis că degeaba sunt frumoasa dacă sunt obeză, de față cu toată lumea, în parc. Mi-a zis lucruri adevărate. Nu există frumusețe oricum. Fizicul nu este frumos oricum. Și tot văd genul ăla de poze cu fete grase, cu „îmi iubesc corpul. Mă așa cum sunt”. Apreciez curajul, că mi-e rușine mie să merg pe plajă așa, dar nu există corp frumos așa. Pe o persoană slabă sta bine orice”, a povestit artista, in emisiunea “Star Chef”, de la Antena Stars.