Lifestyle

E celebră, are trei copiii și are o siluetă de invidiat. Care este secretul?

E celebră, are trei copiii și are o siluetă de invidiat. Care este secretul?

E celebră, are trei copiii și are o siluetă de invidiat. Care este secretul?

Mirela Vaida a recunoscut de multe ori că nu agreează dietele. Secretul siluetei sale constă în implicarea totală în creșterea celor trei copii. Cum poți să pierzi 10 kilograme rapid? Vedeta Tv și-a devălui secretul.

„Faceți 2 copii, unul după altul. Îi creșteți singure, alăptați la cerere bebelușul și 10 kilograme topiți în 7 zile”, povestea Mirela Vaida după cea dea doua sarcină.

În timp, modul său de ținere sub control a greutății a devenit mai personal. După ce l-a născut și pe cel de-al treilea copil, Mirela Vaida spunea că cea mai importantă regulă a sa, este aceea de a nu mânca după ora 19.00.

„După naștere nu am ținut nicio dietă, la mine nu funcționează dietele. Acum am simțit nevoia să mănânc multe fructe și chiar dulce, am mâncat multă ciocolată. Însă, vă spun drept că nu mai mănânc seara și se vede foarte foarte tare.

Dacă nu mai mâncați seara după 7, din experiență vă spun că se vede, mamelor sau fetelor. Beți ceaiuri seara, beți un pahar de vin roșu, dar un pahar nu mai mult. Dacă vă e foame mâncați ceva light, un iaurt, o brânzică, sau beți un ceai. Ceva foarte mic să vă ia foamea.

În rest, să încercați să vă abțineți, pentru că dacă nu veți mai mânca câteva zile seara, nu o să vă mai ceară nici corpul. Mâncați mai mult dimineața, în prima parte a zilei. În rest, eu nu țin diete. Simt nevoia să mănânc din toate, și carbohidrați și proteine, și mai bune și mai rele, că așa sunt zilele mele. Și nu vreau să mă privez în momentul ăsta de nimic din punct de vedere culinar”, declara  vedeta Antena 1.