Diverse

Fenomenele incredibile care nu au putut fi niciodată explicate de niciun om de știință. FOTO

Fenomenele incredibile care nu au putut fi niciodată explicate de niciun om de știință. FOTO

Știința nu a putut să le dea vreo explicație, indiferent cât de mult s-a încercat. Sunt fenomene care ies din tiparul normalului și e greu de crezut că cineva ar putea să deslușeze misterul. Iată câteva lucruri care vă vor cutremura.

Bolovanul de unt al lui Krishna

De peste 1300 de ani, o stâncă stă pe o pantă cu înclinația de 45 de grade și nu se rostogolește. Este vorba de așa numitul Bolovan de unt al lui Krishna, care a dat peste cap legile gravitației.

Potrivit mitologiei, zeul Krishna ar fi fost în copilărie un cunoscut hoț de unt, care ar fi lăsat să cadă o bucată din acest aliment din ceruri, fix în această poziție, fiind ținut pe loc de forțele divine.

Un alt mister cu totul ieșit din comun este Cascada Diavolului, situată în Minnessota, în Statele Unite, care atrage turiști din toată lumea. Ce are aceasta atât de deosebit? Râul se împarte în două cascade. Prima alimentează lacul superior, iar în ceea ce o privește pe cea de-a doua cascadă, dispare după ce intră într-o gaură de pământ.

Zumzetul din Taos, cel mai ciudat sunet din lume

Începând cu anii 1990, mulți dintre locuitorii din Taos, un mic orășel din New Mexico, au spus că aud permanent un zumzet. Nu toată lumea îl percepe, dar cei care îl aud au încep să aibă probleme fizice și psihice, precum pierderea libidoului, presiune crescută în urechi, sângerări nazale.

Dar și dezorientare, tulburări ale somnului, amețeli și dureri de cap. Au fost găsite mai multe explicații pentru acest sunet de joasă frecvență, dar nimeni nu a putut să spună de unde provine.

Mumia Doamnei Dai

Nici cu mumia lui Xin Zhui, numită Doamna Dai nu a fost mai simplu, pentru că este una dintre cele mai ciudate mumii. Motivul? Fața doamnei este deformată total, însă corpul a rămas moale la atingere, grație unui procedeu de îmbălsămare, care nu a putut fi descoperit nici până în zilele noastre.

Și mai înfricoșător este faptul că organele interne sunt intacte și în venele ei există și acum urme de sânge. După 2200 de la moarte, fiind atât de bine conservată, medicii i-au făcut autopsia și i-au aflat chiar și grupa sanguină.

Pădurea Strâmbă din Polonia

În apropierea orașului orașului Gryfino din Polonia, se întinde o pădure de aproximativ 400 de pini despre care se crede că ar fi fost plantați undeva, în jurul anului 1930, când teritoriul făcea parte dintr-o provincie germană.

De ce au crescut aceștia strâmb, semănând cu un semn de întrebare e greu de explicat, misterul adâncindu-se și mai mult în zilele noastre.

Sursă foto: incredibila.ro