Lifestyle

Elena Udrea, filmări spectaculoase. Ce face fostul ministru în timpul pandemiei? VIDEO

Elena Udrea, filmări spectaculoase. Ce face fostul ministru în timpul pandemiei? VIDEO

Elena Udrea, filmări spectaculoase. Ce face fostul ministru în timpul pandemiei?

Sub denumirea „Activități în timpul pandemiei”, Elena Udrea a postat un video neobișnuit pe contul spu de Facebook. Iubitul celei mai cunoscute blonde din politica românească taie lemne asistat atât de Elena Udrea, cât și de fetița lor, Eva Maria.

Adrian Alexandrov reușește să depice din câteva mișcări un buștean de toată frumusețea.

„Bun”, își arată aprecierea Elena Udrea, după ce iubitul său despică un buștean în două, din prima lovitură.

„Trebuia să tai cu ferăstrăul. Să tai în față și-n spate”, se aude la un moment dat vocea micuței Eva Maria, în vârstă de doar doi ani.

„Ca la țară”, a spus Adrian Alexandrov, după ce a tăiat bușteanul în patru.

„Ca la Corbeanca”, l-a completat Elena Udrea.

Se pare că toată lumea știe ce are de făcut în familia Elenei Udrea. Adrian Alexandrov se ocupă de lemne, micuța Eva dă indicații și Elena Udrea filmează totul. Deși nu sunt căsătoriți încă, Elena Udrea a declarat de nenumărate ori că vrea să facă acest pas, dar pur și simplu nu s-a găsit timp pentru o nuntă.

„Dar, ba nu erau locuri, ba era ocupat, ba nu am avut nasi. Nu a fost sa fie! Acum, la petrecerea de ziua fetitei, am zis ca daca tot e o petrecere cu prieteni, poate facem si cununia, dar fiind din pripa, iar nu s-a intamplat. Dar, oricum e in plan”, a marturisit Elena Udrea la emisiunea ”40 de intrebari cu Denise Rifai”, la Kanal D.