Lifestyle

Elton John, destăinuiri de suflet despre ultimul concert din Marea Britanie, de la Festivalul Glastonbury 2023

Elton John, destăinuiri de suflet despre ultimul concert din Marea Britanie, de la Festivalul Glastonbury 2023
EVZ

Celebrul Elton John a fost anunțat că fiind capul de afiș al Festivalului Glastonbury din 2023, pentru ceea ce s-a anunțat a fi ultimul său spectacol din Marea Britanie.

Elton John, destăinuiri de suflet despre ultimul concert din Marea Britanie, de la Festivalul Glastonbury 2023

Cântărețul Rocket Man, așa cum i se mai spune artistului Elton John, în vârstă de 75 de ani, a vorbit deschis despre spectacolul „incredibil de emoționant”, care îl va vedea urcând pe celebra scenă Pyramid a festivalului.

Vineri, 2 decembrie 2022, el a fost nominalizat ca fiind primul cap de afiș anunțat pentru festivalul care va avea loc vara viitoare la Worthy Farm din Somerset, anul viitor.

Spectacolul lui Elton de duminică, 25 iunie 2023, va marca ultimul spectacol din Marea Britanie din cadrul turneului record al lui Elton, Farewell Yellow Brick Road.

Cu referire la  anunțul de vineri, Elton a mărturisit, pentru Daily Mail:

„Nu aș putea fi mai încântat să fiu capul de afiș al scenei Pyramid Stage. Pe măsură ce se apropie finalul turneului meu Farewell Yellow Brick Road, nu există un mod mai potrivit de a-mi lua rămas bun de la fanii mei britanici. Ei au fost mai mult decât geniali și m-au susținut în toate momentele bune și rele ale carierei mele.

În fiecare săptămână vorbesc cu noi artiști în cadrul emisiunii mele de radio, iar Glastonbury este adesea citat ca fiind un moment crucial în lansarea carierei lor – sprijinul autentic și entuziast al festivalului pentru cele mai bune talente emergente este ceva ce am admirat de mult timp.

Am vorbit cu Emily Eavis despre asta în ultimele săptămâni și abia aștept să îmbrățișez spiritul celui mai mare festival din lume. Va fi incredibil de emoționant”.

Festivalul Glastonbury a anunțat vestea pe pagina sa de Instagram, cu o postare în care se spune: „Suntem incredibil de entuziasmați să anunțăm că singurul și unicul @eltonjohn va fi capul de afiș al scenei Pyramid Stage duminică seara la Glastonbury 2023, pentru ceea ce va fi ultimul spectacol din Marea Britanie din ultimul său turneu.”