Info Actual > Showbiz > Emma Răducanu vs Naomi Osaka pe covorul roșu la Met Gala. Noua venită îi face față cu grație fostei număr 1 al tenisului feminin
Showbiz

Emma Răducanu vs Naomi Osaka pe covorul roșu la Met Gala. Noua venită îi face față cu grație fostei număr 1 al tenisului feminin

Emma Răducanu vs Naomi Osaka pe covorul roșu la Met Gala. Noua venită îi face față cu grație fostei număr 1 al tenisului feminin

Emma Răducanu a fost lăudată iar Naomi Osaka desființată de jurnalistul Piers Morgan pentru aparițiile lor la Met Gala. Emma Răducanu a purtat o creație Chanel, iar Naomi Osaka a atras atenția în ținuta Luis Vuitton, scriu cei de la publicația britanică Express.

Jurnaliștii britanici arată că Chanel face astfel trecerea de la obișnuita lor listă , formată în special din actrițe (Penelope Cruz, Margot Robbie, Lily-Rose Depp) și cântărețe (Caroline de Maigret, Soo Joo Park),  spre lumea sportului.

După ce a câștigat US Open, Emma Răducanu a devenit, aproape peste noapte, noua vedetă a tenisului mondial. Tânăra jucătoarea a avut ulterior o apariție spectaculoasă pe covorul roșu al faimoasei gale caritabile, alături de Naomi Osaka și de alte staruri, ceea ce a dus imediat la diverse reacții.

Piers Morgan, celebrul jurnalist și scriitor, a ales să o compare pe Emma cu jucătoarea niponă și a subliniat mai ales diferența de atitudine și prestanță dintre cele două.

Emma Răducanu, mereu zâmbitoarea nouă rivală

Potrivit publicației Express, Morgan o vede pe Emma ca „mereu zâmbitoarea nouă rivală” a lui Osaka. Remarca vine în urma evenimentelor din ultima vreme, când Naomi Osaka a fost eliminată în turul 3 la US Open, moment în care a susținut că nu știe cînd va mai juca tenis.

„Și, dacă tot vorbim despre falsitate, starul tenisulului mondial, Naomi Osaka, a stat tot anul să se plângă și să plângă, aruncând rachetele, cu tantrumurile sale pe terenurile de tenis și acuzând presa pentru forma sa slabă și problemele mentale.

Și totuși, seara trecută, ea s-a ridicat, la fel de înfricoșătoare ca întotdeauna, pentru a defila în fața presei și lumii întregi, într-o ținută revoltătoare Louis Vuitton, care parcă țipa ‘Vreau atenție!””, a afirmat Morgan.

Jucătoarea japoneză în vârstă de 23 de ani a fost protagonista unui moment surprinzător în urmă cu câteva luni, când a boicotat Roland Garros. Atunci spunea că nu mai suportă să discute cu presa, din cauza stării sale psihice. La acea vreme, același Piers Morgan a atacat-o pe fosta ocupantă a locului 1 WTA.