Varza de Bruxelles nu este foarte frecvent folosită în bucătăriile românilor, iar cei mai mici şi-o amintesc, probabil, drept acel…
I se mai spune și ciorna chefliilor, a nuntașilor sau a celor care au băut prea mult. Celebra ciorbă de…
Preparatul dulce a apărut în anul 1764, când s-a descoperit că din măcinarea boabelor de cacao între pietre se obține…
Dacă până acum ați fost obișnuiți să mâncați papanași prăjiți sau fierți cu cea mai gustoasă dulceață, a venit momentul…
Medovik seamană foarte mult cu Smetannik (Smântânel), sunt ”frați” și provin din aceeași familie, a torturilor cu cremă pe bază…
Chiar dacă ți post sau ești vegan, poți prepara un desert inedit. Uite cum faci Tiramisu fără mascarpone. Crema este…
Rețetă armenească, servită regilor. Bărcuțe de lavaș cu piept de pui, învelit într-un sos de smântână era servită regilor. Acest…
Paste carbonara fara smantana. Reteta lui Chef Florin Dumitrescu este delicioasa! Trebuie sa o incerci si tu. Ingrediente: 100 grame…
Gustul copilăriei! Ciulama de pui cu smântână. E o mâncare extrem de ușor de preparat și ai nevoie de mai…
Papanași prăjiți, cu brânză de vaci, dulceață și smântână. Rețeta de papanași este una dintre cele mai simple din bucătăria…
This website uses cookies.