Actual Showbiz

Exclusiv. Efectul Buhnici peste hotare: „Pentru bărbatul care te iubește, celulita ta e ”pomul vieții”, spune un model în vogă

Exclusiv. Efectul Buhnici peste hotare: „Pentru bărbatul care te iubește, celulita ta e ”pomul vieții”, spune un model în vogă

Este foarte greu de crezut, dar corpul nostru este doar o haină, sufletul fiind tot ce contează. Mulți aud, puțini înțeleg. Dar și de această dată este important cum ne vedem noi înșine, ce părere avem despre propria persoană. Cu cât mai încrezători ne simțim în interior, cu atât mai frumoși suntem, în exterior.

Exclusiv. Efectul Buhnici peste hotare: „Pentru bărbatul care te iubește, celulita ta este ”pomul vieții”, spune modelul Ashley Graham

Ashley Graham, născută în 1987, în Lincoln, Nebraska, Statele Unite, zodia Scorpion (ea singură râde și spune că ”oferă și înțepături, din când în când”) este un model activist, cu forme curbate, linii și ”abundență”.

Stilist, model, soție, mamă. Îi place atât de mult de ea însăși încât postează pe Instagram selfie-uri cu celulita și vergeturile pe care soțul ei le numește „copacul vieții”, selfie-uri goale, chiar și când era însărcinată cu gemenii ei, Malachi și Roman, născuți în ianuarie anul trecut, selfie-uri în timp ce îi alăptează, selfie-uri în lenjerie intimă. Fără retușuri, „natural, sincer„.

Căsătorită cu Justin Ervin, regizor și fotograf, „înaltă și slabă din fire„, precizează ea, trei copii frumoși, o carieră de invidiat și, deși poartă de curând mărimea 52, s-a eliberat de ceva vreme de orice anxietate alimentară, relatează F, care a trimis pentru Infoactual această poveste spre publicare exclusivă în România, revista fiind tipărită, motiv pentru care poate fi găsită doar la chioșcurile de ziare italiene.

Dar nu a fost întotdeauna așa. Între 12 și 14 ani, colegii de școală au ironizat-o: „Picioare pline de celulită„, „Bip, bip. Vine o încărcătură grea„. Iar când a început să pozeze pentru cataloage și reclame, glumele erau împrăștiate: „Ai o față foarte frumoasă, dar nu înțeleg restul„, sau: „Model de la gât în sus?„, „E amuzant că reprezinți femei de mărimea ta„.

Din fericire, alături de ea se afla mama ei, care era la fel de înaltă ca ea și foarte pragmatică. În liceu, când Ashley începuse deja să aibă ceva succes, o majoretă i-a spus: „Nu ești un model, ești doar un model gras„. Ashley a venit acasă plângând. Mama ei: „Câți bani crezi că a câștigat majoreta anul acesta? Grăsimea de pe fundul tău te îmbogățește. Faci parte dintr-o familie cu oase mari. Așa arătăm noi și așa și voi. Dacă ai fi fost mic și micuț, ar fi fost amuzant„. Și, de asemenea, mama i-a mai spus: „Dumnezeu ți-a dat șoldurile astea, nu uita„.

Și iată cum Graham a devenit astăzi prima revoluționară în promovarea femeilor cu forme și incontestabil, un model apreciat al greutății corporale, în lumea modei internaționale.

Foto: Revista F/ Instagram