Actual Showbiz

Femei celebre ale anilor 1980. Cum arată și ce fac ele 30 de ani mai târziu. Foto și video

Femei celebre ale anilor 1980. Cum arată și ce fac ele 30 de ani mai târziu. Foto și video

Un blogger american a avut inițiativa de a cauta răspunsuri la întrebarea unde sunt vedetele celebre ale  anilor 1980, astăzi. Și iată ce a aflat.

Femei celebre ale anilor 1980. Cum arată și ce fac ele 30 de ani mai târziu. Foto și video

Prima din lista femeilor celebre este Anjelica Huston. Anjelica Huston provine din ”familia regală”, metaforic vorbind, de la Hollywood. Bunicul și tatăl ei au câștigat premii Oscar. Ștafeta s-a transmis mai departe. Ea este, de asemenea, laureată a unui premiu Oscar, așa că sunt 3 generații la rând.

Premiul ei a fost pentru cea mai bună actriță în rol secundar în filmul de succes din 1985, Prizzi’s Horror. A urmat această performanță cu mai multe filme de succes în anii 1980 și 1990. A participat anul acesta la Fastivalul de la Cannes. Este cunoscută, acum, ca fiind o mare luptătoare împotriva abuzurilor asupra animalelor.

Dame Helen Lydia Mirren, cunoscută ca Helen Mirren, a avut o carieră ilustră. A jucat atât pe scenă, cât și pe ecran și s-a achitat de fiecare dintre ele. A devenit cunoscută pentru rolul detectivului curajos Jane Tennison din serialul britanic Prime Suspect.

Cariera ei de actriță s-a întins pe mai multe genuri și pe mai mulți ani. Ea a jucat roluri regale, în rolul Elisabetei I și al Elisabetei a II-a. Dame Helen rămâne o vedetă ocupată și deosebit de solicitată. Actrița Helen Mirren este personalitatea care a primit anul acesta titlul de cel mai frumos om din lume din partea revistei People.

Kylie a avut o mare șansă să fie inclusă în telenovela australiană Neighbours. Așa a intrat în fiecare casă australiană, după care popularitatea ei s-a răspândit și în Marea Britanie. În 1987, la vârsta de 19 ani, Minogue a semnat un contract cu o casă de înregistrări muzicale. Și-a lansat propriul album pop, care a fost imediat aclamat de fani.

Acesta a inclus hituri precum The Locomotion și I Should be so Lucky. Minogue a continuat să se bucure de o carieră muzicală de succes. A luptat cu un imprevizibil cancer de sân în 2005, a trecut cu bine peste aceasta și a fost deosebit de mediatizată, dar și lăudată. Și ea a fostă văzută pășind anul acesta pe covorul roșu de la Cannes.

Despre Jennifer Connelly se știe că este un copil-vedetă de succes al anilor 1980. A mers mai departe pe această cale construind o carieră de succes în actorie și ca adult. Debutul ei cinematografic a avut loc în 1984, în Once Upon a Time in America. Unul dintre rolurile sale remarcabile a fost alături de David Bowie, în filmul Labyrinth din 1986. A primit un premiu Globul de Aur și un premiu BAFTA pentru rolul ei. La jumătatea luni iunie a apărut pe coperta revistei Marie Claire.

Această roșcată superbă a fost preferata industriei cinematografice în anii ’80. Era considerată liderul „haitei de puștoaice„. Molly Ringwald a jucat în mai multe filme emblematice pentru adolescenți din anii 1980. Printre acestea se numără Sixteen Candles, The Breakfast Club și Pretty in Pink. Ringwald și-a restrâns cariera de actriță în favoarea maternității. Dar ea continuă să joace, acceptând roluri mai mici. În anul 2022, jurnaliștii au surprins-o într-o nouă etapă a vieții, când a luat inițiativa de a face declarații publice, vorbind despre drepturile femeilor, în Virginia. Din acest motiv există credința că roșcata anilor 1980 vrea, acum, să intre în politică.

Julia Ormond. Actrița britanică a jucat în The Legends of Autumn (1994 alături de Brad Pitt, au urmat rolurile principale din filmele The First Knight (1995), unde a jucat alături de Sean Connery și Richard Gere, precum și Sabrina (1995).

Actrița britanică Julia Ormond, brunetă și de o frumusețe clasică, s-a născut într-un mediu privilegiat, ca fiică a unui tehnician de laborator înstărit. Și ea a fost văzută la Festivalul de la Cannes din acest an.

Nu putem încheia lista fără să facem referire la Meg Ryan. Cândva, Meg Ryan era regina comediilor romantice. În anii ’80 și la începutul anilor ’90, ea a jucat într-o serie de filme de mare succes, dintre care câteva au devenit clasice îndrăgite. Dar unde este Meg Ryan acum? Ea s-a ținut mai mult în afara reflectoarelor până de curând, când a decis să revină pe micul ecran.


Meg a devenit celebră datorită comediilor romantice precum „When Harry Met Sally” (1989), „Sleepless in Seattle” (1993), „French Kiss” (1995), „Letter to You” (1998) și altele.

Acestea sunt doar câteva exemple, o mică selecție, deși lista este cu mult mai mare.

Foto: chinese.fansshare/routinejournal/blog/fasingur.info