Diverse

Ce spune actrița Viorica Vodă după ce a fost acuzată de hărțuire de actrița Lia Bugnar. Up Date

Ce spune actrița Viorica Vodă după ce a fost acuzată de hărțuire de actrița Lia Bugnar. Up Date

UpDate. Actrița Viorica Vodă a avut o primă reacție după ce a fost acuzată de hărțuire de actrița Lia Bugnar. Mare lucru nu s-a lămurit, dar declarația sa trebuie să rămână consemnată după ce Lia Bugnar a povestit niște lucruri inimaginabile.

Viorica Vodă a fost contactată de un jurnalist de la Fanatik pentru o declarație despre incident. Aceasta neagă însă evenimentul, în ciuda faptului că Lia Bugnar susține că toată întâmplarea ar fi fost filmată de însoțitorul ei.

„Nu am ce să comentez. Nu știu despre ce este vorba, îmi pare rău. Chiar nu știu, nu mă interesează, cred că este o eroare. O zi bună, la revedere”, a spus pentru Fanatik Viorica Vodă.

Hărțuită în plină stradă – reclamă actrița Lia Bugnar. Cuvinte jignitoare i-a adresat o altă actriță. Care este motivul

Lia Bugnar este cunoscută ca fiind actriță și regizoare. Viorica Vodă este la rândul ei o actriță cunoscută pentru rolul Diana Dobrovicescu din „Filantropica„. Cele două s-au întâlnit în plină stradă. Una dintre ele plimba câinele, ca de obicei. Alta, a vorbit gura fără ea, după cum reiese din relatarea întâmplării. Și de aici până la un scandal în social media nu a fost decât un pas, un sigur pas.

Lia Bugnar a scris nu un mesaj pe tema dată, ci două. Iată despre ce este vorba. Povestea o relatează chiar Lia Bugnar, care, dacă mai stă un pic, precis îi vine vreo idee și va regiza și un film având ca subiect conflictul pornit ca din senin.

Cuvântul hărțuire face parte din viața cotidiană a celor două, acesta fiind de fapt unicul lucru pe care îl au în comun, chiar dacă, profesional vorbind, au aceeași pasiune.  Nu demult, Viorica Vodă a vorbit despre hărțuire la decernarea Premiilor Gopo, unde a confirmat că hărțuirea sexuală în mediul artistic este o realitate, spunând, într-un singur cuvânt: #metoo.

Lia Bugar spune, acum, că și ea a fost hărțuită, pe stradă, exact de cea care se plângea, până mai ieri de hărțuire.

Lia Bugnar povestește, pe larg, că Vodă s-a ținut după ea noaptea, pe stradă și a insultat-o în mod repetat.

Mergeam eu așa pe stradă cu cațelu’ Iago… Ies cu el în fiecare zi, la 5 jumate dimineața și acum noaptea, pentru că e mai pustiu. De zece ani încoace, da’ nu ăsta-i subiectul postării. Era și cățela Su Shi cu stăpânu’ ei, ca de fiecare dată, și mergeam noi așa, minding our own bussiness. Și îmi iese în cale, oameni buni, nici mai mult, dar nici mai puțin decât simbolu’ #metoo în persoană, da, ați ghicit, Viorica Vodă”.

Adresarea este directă, bruscă, jignitoare, dacă ar fi să ne luăm, după cele scrie de Lia Bugar, care recunoaște sincer că fost luată din prima, abrupt, fără introduceri, direct la țintă, cu subiect și predicat.

N-ai fost în stare să faci copii și de-asta ți-ai luat câine? Eu am doi, mi i-am făcut, realizați, fata mea vorbește germana, are șase examene, copiii mei sunt bine, la facultăți serioase, tu plimbi câinele, de stearpă ce ești, stearpă și ca femeie și ca artist”, a acuzat-o Viorica Vodă, un artist admirat de oameni, până mai ieri.

”Si de ce nu ești fericită, întreb”, scrie Lia pe Facebook. Răspunsul Vioricăi nu a întârziat să apară, a fost lung, deviat de la subiect, în cea mai mare parte. Tot textul poate fi citit, ca o poveste de zi sau de seară, pe social media.

Și ca o completare, regizorul Lia Bugnar a scris și continuarea:

”Pentru că postarea mea cu pătania de aseară a fost urmată de foarte multe comentarii, vreau să pun o întrebare celor care spun că „e clar că femeia are probleme și trebuie trecut cu delicatețe peste”. Întrebare: dacă agresorul de aseară ar fi fost un bărbat și nu o femeie, ați fi considerat, de asemenea, că trebuie să trec cu delicatețe peste? Sau ar fi urlat internetu’ de indignare? Întreb”.

Și ca să fie totul bine și frumos, dar și cu folos, Lia Bugnar invită internauții să caute să vizioneze „Ce avem noi aici?”, cu: Marius Manole, Carmen Tanase, Maria Obretin.

Foto: Facebook/Lia Bugnar/Ioana Vlad