Info Actual > Diverse > Fiica lui Bill Gates rupe tăcerea. Primele declarații despre divorțul părinților
Diverse

Fiica lui Bill Gates rupe tăcerea. Primele declarații despre divorțul părinților

Fiica lui Bill Gates rupe tăcerea. Primele declarații despre divorțul părinților

Fiica lui Bill Gates rupe tăcerea. Jennifer, fiica lui Bill și Melinda Gates, s-a deschis și a vorbit despre „momentul dificil” cu care se confruntă familia ei după ce părinții ei și-au anunțat divorțul.

Fostul cuplu, care a fost căsătorit timp de 27 de ani, și-a anunțat public despărțirea luni.

La scurt timp după anunțul părinților săi, Jennifer, în vârstă de 25 de ani, a postat un mesaj pe Instagram, pentru a cere respectarea intimității familiei sale în această perioadă dificilă.

„Încă învăț cum să-mi susțin cel mai bine propriul proces și emoțiile, precum și membrii familiei în acest moment și sunt recunoscătoare dacă mi se oferă spațiul necesar pentru a face acest lucru”, a scris ea într-o poveste.

Fiica lui Bill Gates rupe tăcerea. „Nu voi mai comenta personal nimic în legătura cu separarea, dar vă rog să știți că cuvintele și sprijinul vostru amabil înseamnă enorm pentru mine”.

Bill și Melina Gates au împărtășit o declarație pe rețelele lor de socializare, anunțând divorțul luni, spunând că au decis să pună capăt căsătoriei după o „multă gândire și multă muncă”.

Declarația continuă spunând că fostul cuplu a crescut „trei copii incredibili” și a lucrat pentru a ajuta oamenii din întreaga lume cu munca lor de filantropie.

Jennifer este cea mai mare dintre cei trei copii ai cuplului Gates. Fratele ei, Rory, are 22 de ani, iar sora ei, Phoebe, 19.

Jennifer, absolventă de Stanford, și-a luat un an de concediu pentru a se concentra asupra carierei sale ecvestre înainte de a participa la Mount Sinai’s Icahn School of Medicine din New York.

Este logodită cu ecvestrul egiptean Nayel Nassar.

După ce a postat mesajul sfâșietor despre familia ei, Jennifer a repostat declarația despre divorț pe care mama ei o postase pe Instagram.

De asemenea, ea le-a mulțumit urmăritorilor săi pentru „înțelegerea dorinței noastre de intimitate în timp ce parcurgem următoarele faze ale vieții noastre”.

Bill și Melinda au mai spus că vor continua să lucreze împreună la fundația pe care au început-o în 2000 și la activitatea lor filantropică, potrivit TheSun.