Lifestyle

Fiul lui Marcel Toader sare la gâtul Mariei Constantin. „Mi se pare un lucru josnic”

Fiul lui Marcel Toader sare la gâtul Mariei Constantin. „Mi se pare un lucru josnic”

La doi ani de la moartea omului de afaceri Marcel Toader, încă mai persistă ecourile scandalurilor dintre defunct și cântăreața de muzică populară Maria Constantin.

Reamintim că Marcel Toader a murit în urma unui infarct, la vârsta de 56 de ani.

Fosta soție a lui Marcel Toader a afirmat că acesta ar fi fost violent cu ea.

„Da, a fost (n.r agresiune fizică). Simplu fapt că am spus că vreau să se termine relația noastră. Eu am fost cea care în noaptea respectivă am vrut să plec, am plecat a doua zi, am încercat să iau lucrurile cu calm, fiecare pas l-am făcut cu calm”, a declarat recent Maria Constantin despre relația cu Marcel Toader.

La asemenea declarații, Maximilian Toader, fiul defunctului a reacționat extrem de dur la adresa interpretei de muzică populară.

Maria Constantin a fost căsătorită cu Ciprian Tapotă, împreună cu care are un băiat, Codruț. Artista a fost măritată și cu omul de afaceri Marcel Toader, de care s-a despărțit cu mare scandal. Anul trecut, Maria Constantin s-a despărțit de iubitul ei, Dacian Varga. De ceva vreme, Maria Constantin trăiește o nouă poveste de dragoste.

Reacția lui Maximilian Toader

„Voi lăsa opinia publică să judece aceste declarații în momentul în care se împlinesc doi ani de la moartea tatălui meu și vine această doamnă să facă declarații. Se pare că se încurcă și în declarații.

În momentul în care era într-o ceartă cu tatăl meu publică declara că nu a fost violent fizic, iar la doi ani de la moartea lui declară că a fost violent. Mi-a povestit de ce nu s-au înțeles, ce s-a întâmplat, de ce nu au mai continuat.

A fost vorba de neîncredere. Declarațiile au fost cu gura ei că el nu a fost violent fizic. Înțeleg dorința ei de a apărea și de a-și expune punctul de vedere, dar a declara anumite lucruri foarte grave despre o persoană care nu se poate apăra și este moartă de aproape doi ani mi se pare un lucru josnic.

Dacă știa acest scenariu, trebuia să îl combată atunci, nu după ce tatăl meu a murit de doi ani. O înțeleg de ce a vrut să apară, dar să nu facă declarații despre tatăl meu și vreau să o rog public pe această doamnă Maria Constantin să nu mai pronunțe numele Marcel Toader la televizor”, a spus Maximilian Toader, potrivit tacataca.prosport.ro