Info Actual

Info Actual > Showbiz > Florin Salam este devastat! După o luptă grea cu boala, fratele artistului a murit
Showbiz

Florin Salam este devastat! După o luptă grea cu boala, fratele artistului a murit

Florin Salam este devastat! După o luptă grea cu boala, fratele artistului a murit

Florin Salam este devastat! După o luptă grea cu boala, fratele artistului a murit.

Nelu Stoian a murit după o lungă și crâncenă luptă cu coronavirusul. Vineri seara, fratele lui Florin Stoian s-a stins din viață în spitalul în care era internat de câteva luni. Nelu Stoian era internat la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecțioase „Matei Bals” din Capitală, de aproximativ două luni de zile, după ce a fost infectat cu noul coronavirus.

În urmă cu o lună, Florin Salam a vorbit despre starea de sănătate a fratelui său. Acesta a organizat o conferință de presă în fața Institutului “Matei Balș” din Capitală.

„Nu aș fi făcut acest gest să chem toate televiziunile, dar n-avem încotro. Pur și simplu, suntem disperați pentru că nu comunică nimeni cu noi. Noi întrebăm, avem un pacient bolnav, este normal să vrem să știm starea lui, suntem familia, sunt copiii lui, suntem frații lui.

Ce putem să facem?! Să stăm cu mâinile în sân până ne zic că gata, este în ultima fază?! Indiferent de situație, trebuie să știm ce se întâmplă cu el, este durerea noastră”, declara Florin Salam, la acea vreme.

Fratele lui Florin Salam a murit! Nelu Stoian fusese infectat cu  coronavirus - Tacataca.ro

Familia manelistului desemnase și un medic ce îi suna în fiecare zi și le oferea noi informații despre starea de sănătate a lui Nelu.

Sperau cu toții la o minune și își doreau să îl aducă acasă pentru viitoare îngrijiri pe fratele artistului. Acum, toată familia îl plânge pe cel care s-a stins prea repede.

Cine este Nelu Stoian?

Frații Salam se trag dintr-o familie de lăutari. Unchiul celor doi era un cunoscut acordeonist și la fel tatăl celor doi. Nelu Stoian este acordeonist, dar nu a reușit să ajungă la fel de celebru ca fratele său, deși unii spun că Florin Salam îi datorează cariera acestuia.

Nelu Stoian apărea destul de rar în public în preajma fratelui său celebru. Într-o filmare de arhivă realizată cu două decenii în urmă, Florin și Neluțu cântau împreună pe scenă.