Lifestyle

Forța e cu ea! O pisicuță care arată ca Baby Yoda a fost salvată din incendiile din California

Forța e cu ea! O pisicuță care arată ca Baby Yoda a fost salvată din incendiile din California

Forța e cu ea! O pisicuță care arată ca Baby Yoda a fost salvată din incendiile din California.

Pompierii au găsit un pisoi, care avea în jur de 2-3 săptămâni de viață, și care semăna perfect cu Baby Yoda, în mijlocul drumului în timp ce se luptau cu incendiul din nordul Californiei, pe 20 septembrie.

Pisicuța era acoperită de fum și cenușă atunci când a fost dusă la adăpostul pentru animale din Cal Oak și examinată de un medic veterinar, a declarat pe Facebook North Valley Animal Disaster Group. Grupul a numit-o, desigur, Baby Yoda.

„Începând de noaptea trecută, medicii veterinari au spus că se descurcă extraordinar”, a declarat pentru CNN vicepreședintele North Valley, Norm Rosene. „Baby Yoda nu va avea nicio problemă în găsirea unei case”.

Cu urechi enorme, ochi rotunzi și un nas mic cu nasturi, Baby Yoda arată la fel ca personajul „Războiul Stelelor” și este greu de rezistat. Norm Rosene a spus că au primit mii de cereri din partea persoanelor interesate să o adopte.

Baby Yoda' kitten rescued from North Complex fire in Berry Creek | KTLA

Conform msn.com, grupul de salvare așteaptă cel puțin o lună ca victimele strămutate ale incendiilor să revendice animale de companie salvate înainte de a le oferi spre adopție. Animalele strămutate sau pierdute în timpul incendiului din complexul nordic sunt listate pe site-ul Pet Harbor.

Există mai mult de 70 de incendii mari care ard în vestul Statelor Unite, cu secetă, vânturi puternice, vegetație uscată și temperaturi peste medie care se așteaptă să le înrăutățească. California are cel puțin 20 de incendii mari și aproape 100.000 de clienți Pacific Gas și Electric ar putea pierde energie din cauza pericolului de incendiu în timpul unui weekend care ar putea aduce căldură record.