Actual

Forumul Capital Top Angajatori! Întrebările de actualitate pentru invitați

forumul-capital-top-angajatori

În dimineața de 20 septembrie are loc un eveniment deosebit pentru persoanele interesate de viitorul afacerilor. Forumul Capital Top Angajatori reunește nume de referință din lumea business-ului autohton.

Pentru a avea o perspectivă cât mai amplă asupra dinamicilor actuale din acest domeniu în continuă schimbare, vor fi două paneluri. Unul de Reziliență, care urmărește îndeosebi trendurile din domeniul recrutării și al administrării afacerilor, și cel de Legislație.

Acesta din urmă se concentrează asupra noilor provocări cu care se confruntă antreprenorii, indiferent de dimensiunea afacerii. Principalul factor care crește dificultatea este acela al noilor măsuri fiscale. Patronii de microîntreprinderi vor fi cel mai puternic afectați dacă ordonanțele austerității intră în vigoare în formele cunoscute, însă nu vor fi singurii.

Cine vine la Forumul Capital Top Angajatori?

La panelul de Reziliență, sunt așteptate mai multe persoane remarcabile din domeniul afacerilor. Îi amintim pe Corina Neagu, Managing Partner Dare – Development Advice & Resources, Sorin Faur, Psiholog, Expert Resurse Umane, Consultant, sau Ioana Petrea, Managing Partner la RightFIT HR. Lor li se alătură și Anton Ficai, profesor și cercetător la Universitatea Politehnica din București, precum și Mircea-Dumitru Miclău, Secretar General ANOFM.

Subiectele discutate includ dorințele angajaților în momentul în care caută un loc de muncă, precum și practici de retenție. Și subiecte mai sensibile, precum exodul creierelor sau integrarea refugiaților ucraineni, vor fi discutate la Reziliență.

Panelul de Legislație îi aduce împreună pe Sterică Fudulea (Consiliul National al Întreprinderilor Mici si Mijlocii), Roxana Mircea – Președinte Comisia Fonduri Europene din cadrul Uniunii Naționale a Patronatului Român (UNPR), Matius Ichim, constructor/arhitect Matius Studio, Mihai Matei, președinte ANIS, Bogdan Gheorghiu, vicepreședinte Patronatul Importatorilor de Forță de Muncă.

Ei sunt experți în impactul măsurilor fiscale. Prin prisma funcțiilor pe care le ocupă, li se oferă o perspectivă de ansamblu asupra pericolelor ordonanței austerității. În special în cazul microîntreprinderilor, dar și al domeniilor care până acum beneficiau de facilități fiscale.

Forumul Capital Top Angajatori este organizat cu sprijinul partenerilor: Philip Morris România, Reciclad’OR, One Club, Rewire Interior Design și Galeria Romană.