Info Actual

Info Actual > Diverse > Fotbalist român de la ACF Fiorentina, depistat cu coronavirus. Echipa de tineret Under 21 a României, în pericol
Diverse

Fotbalist român de la ACF Fiorentina, depistat cu coronavirus. Echipa de tineret Under 21 a României, în pericol

Fotbalist român de la ACF Fiorentina, depistat cu coronavirus. Echipa de tineret Under 21 a României, în pericol

Fotbalist român de la ACF Fiorentina, depistat cu coronavirus. Echipa de tineret Under 21 a României, în pericol.

Louis Munteanu a fost depistat pozitiv la testul pentru COVID-19, joi, 15 octombrie. Ftbalistul, în vârstă de 18 ani, este titular la echipa de fotbal a clubului italian ACF Fiorentina, dar și în echipa de tineret Under 21 a României.

„Fotbalistul Louis Munteanu, care s-a întors de la angajamentele sale cu naționala României Under 21, a fost supus ieri la un test molecular și a rezultat pozitiv pentru COVID-19. Jucătorul a fost plasat imediat în izolare, în prezent este asimptomatic și este monitorizat de echipa medicală a clubului”, se arată într-un comunicat de presă publicat astăzi pe site-ul clubului.

Munteanu, originar din Vaslui, nu este singurul fotbalist din echipa de tineret a țării noastre care a fost infectat cu acest virus. În ultimele zile au fost depistați cu aceeași infecție și Alex Pașcanu, Radu Boboc, Denis Haruț, Ștefan Vlădoiu, George Cîmpanu și George Ganea.

Din fericire, conform rotalianul.com, colegii săi de la clubul italian de fotbal nu au fost afectați, Munteanu fiind testat înainte de a intra în contact cu ei.

„Echipa „Primavera”, în care joacă Munteanu, își continuă activitatea fără restricții deoarece nu a existat niciun contact cu el. Testul, de fapt, a fost efectuat preventiv de către personalul medical violet pentru a exclude o pozitivitate înainte de contactul cu restul grupului de echipă”, au declarat reprezentanții clubului.