Info Actual

Info Actual > Diverse > Frații Dedeman, afacerea anului! În ce vor să investească?
Diverse

Frații Dedeman, afacerea anului! În ce vor să investească?

Frații Dedeman, afacerea anului! În ce vor să investească?

Frații Dedeman, afacerea anului! În ce vor să investească? Cei doi fraţi din Bacău controlează cea mai puternică companie antreprenorială din România. Ei reinvestesc din ce în ce mai mulţi bani. Aceștia sunt curtați de marile fonduri de investiţii din Silicon Valley.

Adrian şi Dragoş Pavăl, sau frații Dedeman,  au o avere estimată de 2,5-2,6 miliarde de euro. Aceștia au la activ multiple investiții în zone cheie, iar acum vor să cumpere și o echipă de fotbal.

Anunțul a fost lansat în spațiul public de fostul jucător al FCSB, Florin Lovin. Acesta a declarat pentru ProX că „sunt ezitări, sunt discuții cu frații Pavăl, dar cred că până la urmă se va face ceva”.

Informația nu e tocmai o surpriză. În urmă cu un an, s-a vorbit despre o investiție a fraților Dedeman la Viitorul lui Gheorghe Hagi. În prezent, însă, frații Dedeman ar fi interesați de Bacău.

Se pare că vizate ar fi echipele Aerostar Bacău, aflată pe locul 1 în Liga 3 și CSM Bacău aflată pe locul 15 din cele 16 echipe. FlorinLovin a mai declarat și că frații Dedeman ar putea investi, deasemenea, într-un nou stadion la Bacău. În acest caz, construcția acestuia s-ar ridica la 25 milioane de euro.