Info Actual

Info Actual > Showbiz > Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii: ”Plâng! Trebuie să fac ceva! Nu mă așteptam la…”
Showbiz

Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii: ”Plâng! Trebuie să fac ceva! Nu mă așteptam la…”

Gina Pistol se confruntă cu probleme din cauza sarcinii: ”Plâng! Trebuie să fac ceva! Nu mă așteptam la...”

Gina Pistol urmează să devină mămică pentru prima dată și trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale! Prezentatoarea TV, cum era de așteptat, se confruntă și cu mici probleme pe care le-a dezbătut pe o rețea de socializare.

Smiley și Ginuța abia așteaptă să își țină în brațe fetița! Cei doi se pregătesc să devină părinți pentru prima dată, iar până la acest moment mai este foarte puțin timp, frumoasa prezentatoare TV fiind însărcinată în șapte luni. Artistul a fost cel care a făcut marele anunț, pe canalul să de Youtube, în cadrul unui vlog, dar după primul trimestru de sarcină.

Au apărut ”probemele”

Moderatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite”, a început să se confrunte cu mici probleme care țin de greutate. Gina Pistol le-a mărturisit fanilor, pe o rețea de socializare că, la cerința lui Smiley a achiziționat de curând un cântar, dat fiind că acesta urmează un regim strict, iar de curiozitate s-a cântărit și ea.

A trăit un șoc

În momentul în care a vazut numărul de pe cântar a trăit un șoc, după cum spune moderatoarea emisiunii ”Chefi la cuțite”.

”Plâng! Sunt foarte multe kilograme. Și trebuie să fac ceva. De aia îmi era mie greu la urcat scări. Eu am văzut că sunt pufoasă, doar că nu mă așteptam la numărul ăla de kilograme. Și mai am 2 luni”, a spus Gina Pistol pe o rețea de socializare.

”Să nu credeți că mă plâng”

Ginuța a ținut să precizeze că nu se plânge! Ea a spus că trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții sale. Frumoasa prezentatoare a afirmat că în viața ei a avut loc minunea, a rămas însărcinată, în ciuda faptului că medicii ginecologi îi spuneau că nu se va bucura niciodată de această experiență.

”Voi să nu credeți că mă plâng, doar că așa sunt eu. Parodiez anumite etape din viața de dragul divertismentului. Îi mulțumesc lui Dumnezeu zilnic pentru minunea pe care o port în pântece. Nu am cumpărat cântarul ca să mă cântăresc zilnic, dar Andrei s-a apucat serios de regim și m-a rugat să caut un cântar bun, că altfel nu mă cântăream eu”, a mai adăugat prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite”, potrivit Antena Stars.