Lifestyle

Giulia a vorbit despre despărțirea de Vlad Huidu: Cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla

Giulia a vorbit despre despărțirea de Vlad Huidu: Cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla

Giulia a vorbit despre despărțirea de Vlad Huidu, despre care spune că este cel mai bun lucru care li s-a putut întâmpla și care le-a schimbat viețile.

După trei ani de relație(la vremea aceea), Giulia și Vlad Huidu s-au despărțit pentru o perioadă de un an și jumătate. Artista spune că acea ruptură a fost un lucru benefic la momentul respectiv.

Giulia a vorbit despre despărțirea de Vlad Huidu. „Se zice că primul hop într-o relație este atunci când se împlinesc trei ani și noi am vrut să respectăm asta. (râde) Glumesc! Pe vremea aceea cred că amândoi aveam niște așteptări exagerate de la celălalt. Eu îmi doream ca el să nu mai iasă la plimbare cu motorul, pentru că mi se părea periculos, deși asta e în continuare una dintre cele mai mari pasiuni ale lui. El își dorea ca eu să fiu mai des acasă și mai puțin la concerte. Și, din multe certuri mici și banale, am ajuns să ne despărțim. Despărțirea a fost însă cel mai bun lucru care ni se putea întâmpla la momentul acela, pentru că ne-a ajutat să ne clarificăm sentimentele și dorințele”, a declarat Giulia pentru viva.ro.

Legătura cu Șerban Huidu

Cu mulți ani în urmă, în presă se specula că Șerban Huidu a făcut tot ce i-a stat în putință ca să îl despartă pe fratele lui de Giulia. Întrebată dacă acum au o relație bună, dacă sunt prieteni, aceasta a spus, pentru viva.ro:

„Eu l-am considerat întotdeauna pe Șerban parte din familia mea și faptul că, poate, la un moment dat am avut unele divergențe cred că s-a datorat doar grijii pe care i-a purtat-o dintotdeauna lui Vlad, ca frate mai mare. Îl admir pentru faptul că mi-a fost model ca om de radio și îl respect pentru că e fratele bărbatului pe care îl iubesc și știu că, indiferent de situație, mă pot baza pe prietenia lui”.