Showbiz

Glumele lui David Beckham despre soția lui, Victoria. E uluitor ce a spus!

Glumele lui David Beckham despre soția lui, Victoria. E uluitor ce a spus!
evz.ro

David Beckham face adesea glume pe seama soției sale, Victoria Beckham.

Victoria și David Beckham sunt căsătoriți de peste 20 de ani. Iar în acest timp, cuplul a avut suișuri și coborâșuri. Nu este de mirare că acum glumesc cu ușurință despre neajunsurile și slăbiciunile celuilalt. Astfel că, într-un nou interviu, David a recunoscut că unele dintre obiceiurile lui o enervează teribil pe soția sa, Victoria.

În ultimii 15 ani, potrivit sportivului în vârstă de 47 de ani, soția sa nu s-a putut obișnui cu faptul că își drege deseori glasul.

Ce glumă a spus recent David Beckham despre soția lui

„Acest obicei există de 15 ani. Și încă nu-i place. Poate pentru că nu a fost întotdeauna așa”, a explicat fostul fotbalist într-un interviu cu prietenul apropiat Gary Neville.

„Cu toate acestea, mai sunt câteva lucruri pe care ea nu le face. De exemplu, sunt foarte curat, ceea ce nu se poate spune despre ea”, a subliniat David și s-a oprit imediat.

Pentru ca nimeni să nu creadă că soția lui nu a respectat standardele de igienă, a adăugat rapid: „Deci sunt îngrijit, dar ea nu”. Și apoi a glumit vesel: „Se spală din când în când”.

Cât de mult contează părerea Victoriei, în materie de modă, pentru David

Vorbind despre dragostea lui pentru modă, David a mai spus că, contrar credinței populare, Victoria nu a avut deloc o influență atât de mare asupra stilului său.

Astfel, David Beckham a declarat: „Întotdeauna am luat propriile decizii. Aș putea purta piele sau denim. Mereu am urmat moda”.

David, tatăl a patru copii, a mai spus că melodia lui preferată de la Spice Girls a fost Say You’ll Be There, pe care a auzit-o pentru prima dată cu Gary în Maldova.

David Beckham a discutat, de asemenea, despre unele dintre coafurile sale celebre din anii trecuți, recunoscând că „garoafele” și aspectul său plin de farmec au fost cele mai „controversate”.