Lifestyle

Gwyneth Paltrow a publicat un ghid pentru Valentine’s Day. Dotarea pentru o seară solo costă 2.000 de lire sterline

Gwyneth Paltrow
Sursa foto: wikimedia

Gwyneth Paltrow a publicat recent un ghid special conceput pentru Ziua Îndrăgostiților. Recomandările actriței includ o serie de accesorii de lux, special alese pentru fiecare tip de întâlnire. Prețul este pe măsura celebrității autorului ghidului.

Ghidul conceput de laureata premiului Oscar Gwyneth Paltrow a fost publicat pe site-ul ei de lifestyle Goop și prezintă 49 de produse de lux, precum și o serie de idei de întâlniri pentru cititori, care merg de la o noapte în singurătate, până la o rezervare pentru o cină somptuoasă.

Alături de sugestii scumpe, printre care papuci de 700 de lire sterline și o pătură de 500 de lire sterline, ghidul actriței americane include, de asemenea, o idee de „ținută perfectă pentru o seară în singurătate“, dacă sunteți dispuși să cheltuiți 2.000 de lire sterline.

Gwyneth Paltrow nu a omis niciodată micile detalii, așa că ghidul său include o gamă largă de ținute, concepute pentru orice tip de întâlnire. De exemplu, look-ul perfect pentru un concert costă „doar“ 9.000 de lire sterline.

Afacerea lui  Gwyneth Paltrow merge în pierdere

Anunțul publicării ghidului pentru Valentine’s Day vine la puțin timp după ce s-a dezvăluit că Gwyneth Paltrow intenționează să închidă filiala britanică a francizei magazinului său Goop Lifestyle. Decizia a survenit după ce a înregistrat pierderi estimate la 1,4 milioane de lire sterline, ca urmare a pandemiei globale de COVID-19.

Ghidul oferă sfaturi de stil pentru cititoarele Goop pentru o gamă extinsă de „scenarii de lucru“: „Fie că mergi la prima întâlnire sau petreci timp de calitate cu partenerul tău, alcătuirea ținutei perfecte poate fi o sarcină dificilă. Te îmbraci elegant sau te îmbraci casual? Ar trebui să te deranjezi să îți aplici gene false sau nu? Scopul este să arăți și să te simți cel mai bine, în timp ce te îmbraci practic pentru orice ai planificat”.

O pereche de papuci la modă costă aproape 900 de dolari

Ghidul include recomandări pentru un look confortabil perfect pentru o noapte de singurătate. „Dotarea“ minimală recomandată de Gwyneth Paltrow este o pereche confortabilă de pijamale „peach“, în valoare de 278 de dolari (228 de lire sterline) și de papuci cu pene Olivia Van Helle asortați, cu un preț „modic“ de 870 de dolari (716 lire sterline).

Fanii actriței pot opta să se cuibărească sub o pătură pufoasă dacă sunt dispuși să se despartă de 545 de dolari (448 de lire sterline) și pot aprinde o lumânare de 80 de dolari (65 de lire sterline) special recomandată pentru această ocazie. Pentru ca pachetul de răsfăț să fie complet, pot bucura adăuga un tratament pentru ochi cu lumină roșie pentru „doar“ 199 de dolari (163 de lire sterline).

În total, look-ul recomandat de Gwyneth pentru o noapte solo se ridică la 2.622 de dolari (2.100 de lire sterline), un preț ridicat pentru unii fani care pur și simplu plănuiesc o seară de unul singur.

Ghidul lui Gwyneth include, de asemenea, un look Lying Low, care include un set de pijamale roz la 285 de dolari (243 de lire sterline) iar pentru o distracție ușoară un joc de dame de 1.895 de dolari (1.560 de lire sterline).

Ghidul Goop cuprinde, de asemenea, un look Dinner Reservation, care ajunge la 9.359 de dolari (7.700 de lire sterline) și include o geantă de 4.500 de dolari (3.700 de lire sterline), un parfum „Naked” de 175 de dolari, precum și un ansamblu Drinks and Dancing, în valoare totală de 3.377 de dolari (2.700 de lire sterline), conform datelor publicate de Daily Mail.