Actual Showbiz

Harry și Meghan Markle au fost văzuți cu Oprah. Sunt zvonuri despre un nou interviu exploziv

Harry și Meghan Markle au fost văzuți cu Oprah. Sunt zvonuri despre un nou interviu exploziv

Anul acesta a fost unul nefericit pentru cei doi, în ceea ce privește relația lor cu monarhia britanică. După evenimentele din ultima vreme, unde s-au prezentat, dar nu au fost văzuți cu ochi buni sau alte momente festive, unde au lipsit, cu desăvârșire, prințul Harry și soția lui Meghan, au decis să facă o vizită, nu la astrolog, nici parpsiholog, ci la Oprah.

Harry și Meghan Markle au fost văzuți cu Oprah. Pregătesc, oare, cei doi, un nou interviu exploziv?

Ducele și ducesa de Sussex au fost surprinși conducând mașina, în proprietatea de 70 de acri din Montecito, California, sâmbătă după-amiază. Surse apropiate celor doi confirmă că da, soții Sussex au fost la Oprah acasă, unde au rămas timp de o oră.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți, la sfârșitul săptămânii trecute, intrând pe porțile conacului de 81 de milioane de lire sterline al lui Oprah Winfrey, ceea ce a stârnit temeri că se pregătește un alt interviu bombă, titrează Mirror.

Imaginile surprinse de camerele de filmare din regiune îl arată pe prințul Harry conducând pe scaunul din față cu o femeie lângă el, despre care se crede că este actrița Janina Gavankar, o prietenă a familiei.

Meghan a fost văzută și ea, pe scaunul din mijloc, dar în spatele lor, cu ceea ce pare a fi un scaun pentru copii lângă ea, dar nu este clar dacă vreunul dintre copii era cu ei, mai scrie tabloidul britanic.

Despre casa lui Oprah se spune că ar fi cumpărat-o după ce ar fi văzut-o din avion. Aceasta a plătit pentru casa de vis 50 de milioane de dolari. Foto: blog.somproduct

Drumul de la conacul lor la cel al lui Oprah este de doar cinci minute de mers cu mașina. Imaginile îl arată pe prințul Harry conducând un Range Rover negru.

Acest trio ar fi stat la casa lui Oprah timp de aproximativ o oră, înainte de a pleca, au declarat surse pentru DailyMail.com.

Prințul Harry, în vârstă de 37 de ani, și Meghan Markle, în vârstă de 40 de ani, sunt cunoscuți ca fiind buni prieteni cu Oprah, dar unii au speculat dacă nu cumva se plănuiește un alt interviu având o temă de actualitate -„cu totul și nimic„.

Primul interviu, controversat

În martie 2021, senzaționala întâlnire a lui Oprah cu cuplul, materializată într-un interviu controversat, a rămas multă vreme pe prima pagină a ziarelor internaționale.

Interviul de două ore acordat de Oprah, la acea vreme, a stârnit controverse după ce Meghan și Harry au mărturisit, cu sinceritate, câteva dezvăluiri tulburătoare, intime, extrem de personale, în timpul discuției cu Oprah.

Ducesa de Sussex a afirmat atunci că au existat la casa Regală a Marii Britanii „îngrijorări„, cu privire la culoarea pielii fiului lor Archie. De asemenea, ea a împărtășit suferința ei însoțită de „gânduri sinucigașe” și a afirmat că i s-a refuzat ajutorul din partea Familiei Regale, în timpul luptei sale personale.

Harry, la rândul lui, a continuat să afirme că tatăl și fratele său, prințul Charles și William, sunt „prinși” în instituția monarhiei.

Ei au dezvăluit, de asemenea, că s-au căsătorit în secret, înainte de nunta regală. Mărturisirile celor doi au venit în momentul în care Prințul Harry a spus că scrie, personal, inclusiv o carte de memorii. A existat îngrijorarea că memoriile „intime și sincere” ar putea alimenta și da naștere la și mai multe probleme, între soții Sussex și restul familiei regale.

Vorbind despre adevăratul motiv pentru care lansează cartea, Prințul Harry a răspuns: „Scriu această carte nu ca prințul care m-am născut, ci ca omul care am devenit.”

Foto: arhiva/retetesivedete/ video: youtube