International

Prințul Harry a fost luat în râs, în Santa Barbara, după călătoria la Londra. Ce poreclă i s-a dat soțului lui Meghan

Prințul Harry a fost luat în râs, în Santa Barbara, după călătoria la Londra. Ce poreclă i s-a dat soțului lui Meghan

Prințul Harry a fost luat în râs, în Santa Barbara, după călătoria la Londra. Acesta a fost catalogat cu brutalitate de către presa americană, drept „Harry din al doilea rând”, după scurta sa călătorie în Marea Britanie pentru a sărbători Jubileul de Platină al reginei.

Prințul Harry a fost luat în râs, în Santa Barbara, după călătoria la Londra. Ce poreclă i s-a dat soțului lui Meghan

La revenirea ”acasă”, în America, Harry în loc de un călduros ”bine ai venit” s-a căpătuit cu o poreclă de mai mare frumusețea. Aceasta i se trage și  de la poziția ocupată la Jubileul de Platină din Marea Britanie.

Statutul lor de membri ai familiei regale care nu lucrează pentru Coroană s-a reflectat și în planul de dispunere a locurilor. În ciuda faptului că ducele de Sussex este al șaselea în linia de succesiune la tron, el și Meghan au stat în al doilea rând și nu alături de moștenitorii tronului, titrează express.co.uk.

Soții Sussex s-au aflat în spatele contelui și contesei de Wessex, care sunt membri seniori ai Casei regale de la începutul anilor 2000, a copiilor lor și a ducelui și ducesei de Gloucester, care au servit coroana începând cu 1970.

La mai bine de o săptămână de la întoarcerea soților Sussex în SUA, ziaristul din Montecito, Robert Eringer, și-a spus opinia despre relevanța lui Meghan și Harry într-un articol de comentarii pentru Santa Barbara News-Press, intitulat „The Duke & Duchess of Woke (or Woe)„, Ducele și Ducesa de Woke (sau Woe), nume menționat de asemenea, în derâdere.

După ce jurnalistul a afirmat că sărbătorirea Jubileului de Platină a arătat că familia regală britanică este „mai populară ca niciodată” și că este capabilă să „meargă mai departe„, în urma afirmațiilor și acuzațiilor dăunătoare lansate de Harry și Meghan în timpul interviului cu Oprah Winfrey în 2021, jurnalistul Robert Eringer i-a dat Ducelui porecla de „Harry din rândul doi„.

 „Noua poreclă a Ducelui ar putea la fel de bine să fie „Second Row Harry”, bazată pe aranjamentul scaunelor pentru o slujbă de mulțumire în interiorul Catedralei St. Paul, la care, la sosire, Ducele și Ducesa au fost huiduiți de spectatori„, a scris jurnalistul american.

Jurnalistul din America povestește cititorilor săi, așa cum a văzut el că s-a derulat întrega scenă, demnă de un film de Hollywood.

Iată descrierea acestuia: în timp ce alți membri ai familiei regale care nu lucrează, cum ar fi familia Tindall, Lady Sarah Chatto și Lady Gabriella Windsor, au ajuns cu autobuzul la catedrală, Meghan și Harry au fost conduși acolo, cu o mașină separată.

La intrarea în biserică, cuplul a fost întâmpinat cu un amestec de huiduieli, dar și urale din partea membrilor publicului care stăteau afară, după cum au remarcat comentatorii zilei. Meghan și Harry au fost, de asemenea, huiduiți și în timp ce părăseau Catedrala, din nou într-o mașină separată de rudele lor regale.

Acesta a fost ultimul eveniment public la care au participat soții Sussex în timpul scurtei lor șederi în Marea Britanie. În prima zi a weekend-ului prelungit de sărbătoare, ducele și ducesa au fost văzuți urmărind parada Trooping the Colour, alături de alți membri ai firmei din cadrul Biroului Generalilor Majori.

La fel ca verișoarele lui Harry, Eugenie și Beatrice, el și Meghan nu au fost invitați la balconul Palatului Buckingham pentru a urmări defilarea RAF, deoarece nu mai au un rol de lucru, în cadrul organizației Coroanei.

Foto: arhiva