Lifestyle

Horoscop 23 martie 2023. Ce zodie aduce mulți bani acasă?

horoscop sursă foto: doctorul zilei
Credit imagine: Doctorul Zilei

Între un Mercur retrograd în Capricorn (1 ianuarie – 18 ianuarie) și unul în Taur (21 aprilie – 15 mai), avem un scurt moment de respiro. Martie este o lună bună pentru cei mai mulți nativi, iar data de 23 de martie aduce și mai multe beneficii unei zodii anume.

Chiar dacă Mercur intră în retrograd pentru două zodii de pământ în acest an, Fecioarele nu numai că sunt scutite de relele stelelor, dar și înfloresc pe plan financiar. Iar 23 martie este un apogeu al acestei prosperități.

Starea astrelor pe 23 martie

Pluto intră în Vărsător în această zi și va rămâne acolo până în iunie, când reintră în Capricorn. Dată fiind trecerea de la semnul fix al Capricornului la mutabilul Vărsător, tranzițiile sunt mult mai puternice pentru toate zodiile, dar mai ales pentru acest semn de aer, reprezentat printr-un tânăr care toarnă apă dintr-un vas.

Faptul că Venus este în Taur, una dintre zodiile pe care o prezidează, indică o înclinație către frumos și senzualitate. Totodată, o nevoie de stabilitate poate fi resimțită de persoanele puternic afectate de această deplasare astrală. Tot în Taur intră și Uranus. Cum funcționează combinația între o zodie fixă și o planetă care guvernează flexibilitatea? Cum nu se poate mai bine, deoarece din această uniune, cu toții veți învăța să vă raportați la bani și câștiguri în moduri în care nu ați mai făcut-o până acum.

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Nativii acestei zodii sunt foarte comunicativi. Totuși, eficiența lor în comunicare este mai de efect pe plan profesional decât personal. În relațiile intime, Berbecii riscă să devină prea tranșanți. Au nevoie de multă stăpânire de sine. Riscă să-și piardă cumpătul în raport cu un prieten drag.

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Taurii simt nevoia să petreacă niște timp în liniște și pace. La finalul acestei zile de încărcare a bateriilor emoționale, se vor simți inspirați și gata să ia lumea cu asalt.

Gemeni (21 mai – 21 iunie)

Gemenii au rezultate senzaționale în viața socială. Acesta este momentul în care se conectează mai profund cu prietenii existenți și deschid ușa unor noi prietenii. Este foarte posibil să participe la un eveniment unde vor cunoaște persoane care să-i ajute să avanseze pe plan spiritual.

Rac (22 iunie – 22 iulie)

Racii sunt prosperi. Astăzi au șansa de a obține o promovare sau o mărire la locul de muncă. Chiar și dacă sporul în bani nu se concretizează imediat, laudele nu vor întârzia să apară.

Leu (23 iulie – 22 august)

Leii se află într-o perioadă de autodescoperire. Poate fi vorba despre viața academică sau profesională. În orice caz, ceva ce duce la împlinire intelectuală și la validarea de care, după cum știm, toți Leii au nevoie!

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Premianții acestei zile sunt nativii zodiei Fecioară. Câștigurile monetare sunt aproape garantate. În plus, Fecioarele, care adesea sunt timide și rezervate, vor avea o zi de înflorire pe plan social.

Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Venus în Taur face ca Balanțele să își cultive iubirea pentru frumos. Ar putea să aibă o întâlnire de vis cu partenerul de viață (sau cu cineva care are potențialul să devină un partener).

Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Scorpionii își definesc mai bine scopurile astăzi. Chiar dacă pot căpăta o idee mai clară și despre viața de familie, principalul lor plan de acțiune este legat de bani.

Săgetător (22 noiembrie – 20 decembrie)

Săgetătorii au o mare nevoie de efort fizic și de reconectare cu natura. După ce își satisfac această nevoie, vor ieși la iveală noi planuri pe care le pot urma, îndeosebi din punctul de vedere al dezvoltării personale.

Capricorn (21 decembrie – 19 ianuarie)

Capricornii sunt hotărâți să-și îndeplinească toate țelurile. Răsplata poate veni chiar azi. Dar chiar și dacă nu, o piatră de temelie va fi pusă fără îndoială în data de 23 martie.

Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Nativii zodiei Vărsător sunt gata să schimbe foaia. Cei născuți sub semnul ei capătă curiozități față de noi domenii. Sunt la fel de curioși și pe plan social, contrar firii lor, care este adesea rezervată și „cu capul în nori”.

Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii își găsesc alinarea după o perioadă tumultoasă. Pacea sufletească vine cu ajutorul prietenilor și a partenerului de viață. După ce și-au sacrificat sănătatea emoțională și chiar și fizică pentru locul de muncă, nativii zodiei Pești au în sfârșit ocazia de a se odihni.