Lifestyle

HOROSCOP 5 aprilie 2023. Tranziția Soare-Chiron duce la revelații pentru toți nativii!

HOROSCOP 5 aprilie 2023. Tranziția Soare-Chiron duce la revelații pentru toți nativii!

În astrologie, perioada actuală este una tranzitorie. De la Venus în Taur și până la Saturn în Pești, totul se schimbă. O altă influență puternică este a Soarelui în Berbec, alături de Chiron.

Chiron este un asteroid numit după un tămăduitor din mitologia greacă. El „vorbește” despre rănile noastre și cum le putem depăși, pentru a intra în noi etape ale vieții.

Berbec

Spiritul practic și dorința de a apela la bunul simț te pot ajuta să pui ceva la punct, dragă Berbec. Săptămâna aceasta, ești într-o poziție unică pentru recunoaștere personală și un sentiment reînnoit de scop. Soarele se aliniază cu Chiron în semnul tău, punând în evidență calitățile tale speciale. Este un moment în care talentele și inteligența ta naturală sunt expuse. Puțină apreciere din partea celorlalți poate contribui mult la eforturile tale de autoperfecționare.

Taur

Gusturile tale sunt tradiționale astăzi, dragă Taur, iar organizarea sau cercetarea muncii poate fi atractivă. Făcându-ți planuri solide cu un prieten poate figura puternic. Acesta este momentul pentru a face schimbări care să îți modeleze viața în moduri îmbucurătoare. Alinierea anuală a Soarelui și a lui Chiron oferă o fereastră prin care îți poți vedea vulnerabilitățile un pic mai clar. Poate fi un moment de recunoaștere a ceea ce trebuie eliberat pentru a merge mai departe sau de o nouă înțelegere a unei probleme.

Gemeni

Să te confrunți cu responsabilitățile, mai degrabă decât să te ascunzi de ele, este satisfăcător acum, dragă Gemeni. Tranzitele de astăzi sunt puternice pentru a observa – și a gestiona – detaliile. Poate fi un moment pentru a rezolva o problemă care te-a împovărat. Soarele și Chiron se întâlnesc astăzi în a unsprezecea ta casă solară, iar interacțiunile tale pot fi inspirate și pline de imaginație. Prietenii sunt în centrul atenției mai puternic, iar obiectivele, dorințele și visele pe termen lung sunt pe primul plan.

Rac

Tranzitele te poziționează bine pentru proiecte de comunicare, publicații și gândire inteligentă astăzi, dragă Rac. Ar putea fi un moment bun pentru a discuta cu asociații sau pentru a prezenta prietenilor idei de afaceri. Poți găsi soluții reale și de încredere la probleme. Ești, de asemenea, într-o formă excelentă pentru a înțelege cum să-ți îmbunătățești cariera sau reputația prin munca asupra vulnerabilităților și nesiguranțelor, deoarece Soarele și Chiron se aliniază în partea de sus a hărții tale solare.

Leu

Vă puteți disciplina pentru a vă concentra asupra priorităților practice. Energiile de astăzi sunt, de asemenea, puternice pentru a-ți împărtăși gândurile cu un prieten sau un partener special. Deschiderea și umilința sunt încurajate acum, deoarece Soarele se aliniază cu Chiron în armonie cu semnul tău. S-ar putea să ajungeți intuitiv la o idee sau un plan care vă îndreaptă într-o direcție nouă și interesantă. Cuvintele tale ar putea prinde contur și influența pe mulți. Pe măsură ce vă confruntați cu vulnerabilitățile, ați putea descoperi noi căi de exprimare. Nevoia de a vă aventura în afara rutinei obișnuite este motivantă.

Fecioară

Aspectul Mercur-Saturn de astăzi este puternic pentru o abordare tradițională a învățării, gândirii, împărtășirii și comunicării, dragă Fecioară. Poți face progrese satisfăcătoare în afacerile tale practice. Este o idee bună să depuneți un efort suplimentar. Recompensele pot să nu fie instantanee, dar pot fi mari pe parcurs. Cu toate acestea, cu o aliniere Soare-Chiron, de asemenea, în joc, partea emoțională și spirituală a relațiilor și interacțiunilor tale este în centrul atenției mai puternic.

Balanță

Tranzitul Mercur-Saturn de astăzi îți împământează gândurile, dragă Balanță. Organizarea într-un anumit domeniu al vieții tale te poate stabiliza și reconforta, reducând tendința de a te simți copleșit. În acest proces, este posibil să descoperi metode pentru a-ți înăspri munca sau rutinele. Concentrându-te pe ceva absorbant și turnând multă energie într-un proiect la care ții îți poate stimula sentimentul de scop. De asemenea, Chiron și Soarele se aliniază în sectorul tău de parteneriat, iar cooperarea vine ușor și natural.

Scorpion

Tranzitele de astăzi favorizează realizarea de planuri și evaluarea realistă a lucrurilor, dragă Scorpionule. S-ar putea să discuți cu succes o problemă sau să elaborezi o strategie cu cineva. Maturitatea ta se manifestă astăzi și îți stă bine! Soarele și Chiron se aliniază și încurajează aprecierea imperfecțiunii umane, dându-ne permisiunea de a fi vulnerabili. Ești atras în mod intuitiv de o nouă cale de vindecare sau de o metodă de lucru care te deservește în mod excepțional. Când vine vorba de sănătate, conexiunea minte-corp este un mare accent. Este un moment bun pentru a lua în considerare un program de sănătate sau de fitness nou sau îmbunătățit, deoarece puteți fi brusc (și, eventual, inconfortabil) conștient de nevoia de a vă îmbunătăți îngrijirea de sine sau sănătatea.

Săgetător

Te poți simți bine dacă te angajezi la ceva specific și faci progrese măsurabile astăzi, dragă Săgetătorule. Ești în formă bună pentru a te ocupa de muncă și de chestiuni de rutină, iar starea ta de spirit primește un impuls odată ce ai lăsat o datorie în urmă. Este, de asemenea, un moment bun pentru a-ți explora nevoile romantice sau creative în mod deschis și onest cu o aliniere Soare-Chiron.

Capricorn

Ziua de astăzi este bună pentru a obține un sens mai bun al priorităților tale, dragă Capricorn. Poți fi deosebit de entuziast în ceea ce privește producția și mersul înainte. Energiile de astăzi sunt excelente pentru munca creativă sau pentru idei legate de bani. Totuși, s-ar putea ca ceea ce se întâmplă la nivel emoțional să fie cel mai impresionant acum, deoarece Soarele și Chiron se aliniază în a patra ta casă solară. Este un moment în care trebuie să acordați o atenție sporită celor dragi, casei și rutinelor domestice.

Vărsător

Rezolvarea problemelor este în mare favoare astăzi, dragă Vărsătorule. Te poți simți foarte motivat acum. Nevoia de a lăsa trecutul în urmă este puternică, astfel încât să poți face schimbările necesare.

Pești

În timp ce ceilalți ar putea căuta răspunsuri complexe la probleme, ei ar putea să nu înțeleagă un lucru care ție ți se pare destul de evident. Capacitatea ta de concentrare crește. Un alt aspect în joc astăzi, alinierea Soarelui cu Chiron, este o influență puternică pentru a arunca o privire sinceră asupra nevoilor tale.