Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Horoscop. O zodie trebuie să țină cont de următorul pas. Astrologul face îndrumări clare
Ezoteric

Horoscop. O zodie trebuie să țină cont de următorul pas. Astrologul face îndrumări clare

Horoscop. O zodie trebuie să țină cont de următorul pas. Astrologul face îndrumări clare

Horoscop. O zodie trebuie să țină cont de următorul pas. Astrologul face îndrumări clare pentru nativii unei zodii. Norocul e de partea lor dacă țin cont de sfaturile oferite.

Potrivit astrologului Daniela Simulescu, 2021 este un an foarte important, indiferent de situația în care se află, pentru nativii unei zodii. Norocul e de partea lor.

„Indiferent ce vor face, trebuie să țină cont de următorul pas. Că este profesional, relațional, educațional sau social. 2020 i-a ținut pe loc, din mai multe puncte de vedere. În 2021, nu mai au scuze, chiar dacă vor simți că anumite schimbări îi vor lăsa fără bani sau bugetul este amenințat.

Însă, pentru ei este foarte important următorul pas: dacă sunteți într-o relație, merită să fac următorul pas? Ce îmi doresc eu? La fel și la locul de muncă: care este următorul pas?”

Conjunția Jupitern-Saturn-Vărsător marchează un ciclu care implică dinamica planetelor, care se încheie și începe. Astrologul spune că Marte nu mai este retrograd în anul 2021, deci care este următorul pas?

„Dar, atenție, Jupitern-Saturn-Vărsător nu au de-a face cu așteptatul din alte părți. Nu mai este Marte retrograd în anul 2021, deci care este următorul pas?”, sunt previziunile astrale pentru nativii Berbec, în anul 2021, prezentate de Daniela Simulescu, pentru DC News.