Info Actual

Info Actual > Ezoteric > Horoscop, predicție neașteptată! Ce se va întâmpla săptămâna asta cu o zodie
Ezoteric

Horoscop, predicție neașteptată! Ce se va întâmpla săptămâna asta cu o zodie

Horoscop, predicție neașteptată! Ce se va întâmpla săptămâna asta cu o zodie

Horoscop, predicție neașteptată! Ce se va întâmpla săptămâna asta cu o zodie. Astrologul DCNews, Daniela Simulescu, avertizează că o zodie are mult de muncă. Astrologul vine cu un sfat prețios pentru nativii dn Scorpion și cei cu ascendent în această zodie.

Horoscop, predicție neașteptată! „Muncă! Multă muncă! Luna Nouă se petrece în Casa 3. Pe lângă drumuri, telefoane, e-mail-uri, mesaje, creierul vostru preia toate antenele din jur. Nu veți avea timp să respirați. Și mai vine și partenerul. Dar acasă nu stai? V-aș recomanda să nu iscați certuri”, a spus Daniela Simulescu, astrolog DCNews, despre Scorpion și cei cu ascendent în această zodie.

Daniela Simulescu vine și cu o veste bună. Conjuncția Jupiter-Saturn din data de 21 decembrie 2020 a deschis calea pentru o schimbare a tot ce înseamnă locuri noi de muncă. Care este vestea bună? Astrologul spune că vei putea avea parte de o reconversie profesională indiferent de vârstă.

„Veste bună. Conjuncția Jupiter-Saturn din data de 21 decembrie 2020 a deschis calea pentru o schimbare a tot ce înseamnă piața muncii. Vor dispărea multe locuri de muncă, dar vor fi inventate altele. Bineînțeles, semnul Vărsătorului, unde s-a petrecut conjuncția, este dornic de inovație, tehnologie, digitalizare, automatizare, dar și de îmbunătățirea vieții. Care este vestea bună? Că vei putea avea parte de o reconversie profesională indiferent de vârstă, educație sau experiență. Nu trebuie să îți fie frică de faptul că nu ai terminat școala recent, că nu ai cunoștinte în sfera IT & online, bunăstarea fizică sau emoțională, sau că nu mai ai vârsta “necesară“ pentru a învăța. Nu înseamnă ca vechile cunoștințe nu vor mai fi utile. Din contră. Și nu trebuie ditamai școlile pentru asta. Dacă vrem, se poate”, a mai transmis Daniela Simulescu.