Lifestyle

Horoscop RUNE 13-19 Decembrie. Previziuni pentru sfârșitul anului: Atenționare de acum pentru anul viitor!

Horoscop RUNE 13-19 Decembrie. Previziuni pentru sfârșitul anului: Atenționare de acum pentru anul viitor!

Horoscop RUNE 13-19 Decembrie. Prezent în cadrul emisiunii Adevăruri Ascunse, de la Antena 3, Mihai Voropchievici a prezentat previziuni pentru fiecare zodie în parte.

Berbec- e a doua săptămână în care i se spune ca trebuie să-și consolideze forțele. E atenționare de acum pentru anul viitor: să-și consolideze forțele sau să spună tuturor: eu sunt ăsta și asta pot să fac. Dar să n-o spună numai acasă.

Taur- are o săptămână în care se simte pe gheață foarte subțire. Ori a obosit că a muncit foarte mult, ori alimentația a fost deficitară.

Gemeni- să rămână acasă în așteptarea unei schimbări foarte importante. Schimbările se produc si în al optulea dar și în doisprezecelea ceas.

Racul- simbolul dragostei. Își rezolvă toate problemele: intră în anul următor cu o dragoste fierbinte.

Leu- se înconjoară într-o aură de mister. Are prea multe lucruri de rezolvat și nu vrea să dea explicații tuturor.

Fecioara- va primi veștii bune. O sumă de bani, sau un cadou important. Începe Crăciunul mai devreme pentru că merită.

Balanța- este săptămâna asta pe post de telefonist.

Scorpion- foarte curând va afla un adevăr deosebit de important care-i va schimba viața. S-a învârtit de multe ori pe lângă el.

Săgetățor- arcul e întins, săgeata e la țintă, bagajul e făcut. Vă faceți bagajele și plecați în călătorie: vă scoate din casă, din confort.

Capricorn- are mesaj dublu. E a doua săptămână în care îl primește. Starea lui de sănătate e bună. Are nevoie de puțină dragoste și compasiune

Vărsător- cineva care-și bagă nasul în treburile tuturor are nevoie de ajutor. E o săptămână mai grea: și-a neglijat interesul față de propria persoană și e pus în situația în care cere ajutor pentru a trece peste situație.

Pești- vor da lovitura și vor produce un salt calitativ în existența lor. E deja ceva caracteristic lor, a spus Mihai Voropchievici la Antena 3.