Diverse

Ilie Năstase și-a luat bocceluța și a plecat din apartamentul lui Ion Țiriac. Motivul este unul rușinos

Ilie Năstase și-a luat bocceluța și a plecat din apartamentul lui Ion Țiriac. Motivul este unul rușinos

Fostul mare sportiv Ilie Năstase a avut cel mai cald cămin, dar a fost dat afară din apartamentul din complexul rezidențial de lux “Stejarii”, care aparţine miliardarului Ion Ţiriac. Deși cei doi sunt foarte buni prieteni, în ultima perioadă Țiriac ar fi fost deranjat de aparițiile publice ale lui Nasty, dar și de ultima sa căsătorie.

Ilie Năstase și-a luat bocceluța și a plecat din apartamentul lui Ion Țiriac. Motivul este unul rușinos

Ion Țiriac nu-l mai are la suflet pe vechiul său prieten, Ilie Năstase, așa că a întors foaia. Dacă până acum i-a suportat toate toanele, a oprit robinetul cu binefaceri. Sursele spun că problemele financiare ale lui Ilie ar fi început după ce a cunoscut-o pe Ioana, cu care s-a și căsătorit ulterior, lucru pe care Țiriac l-a observat.

În plus, pe afacerist l-a deranjat și tot felul de apariții pe care Năstase le-ar fi avut în ultima perioadă, așa că l-a tratat altfel decât acesta s-ar fi așteptat.

Ilie avea restanțe majore

În altă ordine de idei, Ilie Năstase, care s-a mutat în complexul lui Țiriac după ce și-a vândut vila din Primăverii, avea și o chirie modică, dar în ultimele luni nici pe aceasta nu a plătit-o, așa că a acumulat restanțe mari. În fața acestui comportament, reprezentanții complexului n-au vrut să-i mai prelungească contractul, deși Năstase a solicitat acest lucru.

FOTO: Playsport

Năstase s-a mutat într-un bloc aproape de Grădina Zoologică

Contactat de Prosport, Ilie Năstase a confirmat faptul că a plecat din blocul lui Țiriac: ”A expirat contractul şi m-am mutat în alte blocuri!”. Sursele spun că acesta ar locui într-un bloc care se află aproape de Grădina Zoologică, tot cu chirie.

De ce n-a mai divorțat Ioana Năstase de Ilie

Mariajul lui Ilie Năstase cu Ioana a fost presărat cu multe certuri și despărțiri, precum și cu tot atâtea împăcări. Chiar dacă ultima dată a fost foarte hotărâtă când a spus că divorțează, bruneta iar s-a sucit.

Cu doar câteva zile în urmă, ea a recunoscut și motivul. „Toată lumea s-a întrebat de ce nu am divorțat de Ilie?! Se știe însă prin ce a trecut Ilie ultima dată. Băgasem actele, dar Ilie a venit la mine să se vaite că îi plesniseră niște vase de sânge! Așa m-a făcut să-mi retrag cererea!

Nu m-a lăsat inima, pur și simplu! Am vrut să nu-mi fac păcate cu el! Eu m-am sacrificat, m-am lăsat pe mine pentru Ilie. Dumnezeu știe peste câte am trecut eu în căsnicia asta și le-am înghițit pe toate! Ilie era terminat acum, dacă nu eram eu lângă el!”, a declarat Ioana Năstase.