Actual Diverse

Imaginație bogată. Două femei arestate pentru că transportau cocaină diluată în flacoane de cosmetice. S-au dat singure de gol

Imaginație bogată. Două femei arestate pentru că transportau cocaină diluată în flacoane de cosmetice. S-au dat singure de gol
Guardia-CIVIL

Două femei au dat dovadă de o imaginație bogată. Dar oamenii legii au fost pe fază și iată că le-au dejucat planul. Indiciu: ele au aruncat conținutul și în tuburile de cosmetice, pe care oricine le ia într-o călătorie, au pus substanță lichidă – cocaină diluată.

Imaginație bogată. Două femei arestate pentru că transportau cocaină diluată în flacoane de cosmetice. Cum s-au dat singure de gol

Garda Civilă din Spania a arestat două femei după ce a găsit peste patru kilograme și jumătate de cocaină diluată în unsprezece flacoane de cosmetice după ce le-au fost verificate bagajele.

Autoritățile din Spania au arestat două femei, în vârstă de 25 și 28 de ani, pentru că transportau până la patru kilograme și jumătate de cocaină, diluată în unsprezece flacoane de cosmetice.

Femeile au fost reținute după ce agenții care lucrau la secția de taxe și frontiere a aeroportului Federico García Lorca Granada-Jaén au detectat două pasagere care „prezentau un comportament neobișnuit de nervos.”

Autoritățile au declarat că femeile se aflau într-un zbor din Madrid când au fost oprite. Apoi mare le-a fost mirarea că au luat cu ele în bagaje tocmai 11 recipiente de cosmetice.

Într-o declarație emisă de Garda Civilă după arestare se arată:

„Când agenții Gărzii Civile care se aflau la controlul bagajelor au observat nervozitatea celor două femei și au observat că acestea transportau un volum neobișnuit de bagaje, le-am suspectat că transportau un fel de substanță ilegală în interiorul acestora.”

Poliția a început apoi să efectueze o inspecție amănunțită a bagajelor și a găsit aproape patru kilograme și jumătate de cocaină diluată în interiorul a 11 flacoane de cosmetice.

Autoritățile au confiscat apoi cocaina și le-au arestat pe cele două femei pentru o presupusă infracțiune împotriva sănătății publice și pentru trafic de droguri, după cum a relatat media externă.

„Agenții Gărzii Civile care servesc în unitățile fiscale și de frontieră sunt instruiți să detecteze comportamente suspecte pentru a facilita depistarea acelor persoane care ar putea comite acest tip de infracțiune”, se mai spune în comunicatul departamentului de poliție.