Diverse

Presa din Spania l-a dat de gol pe Ronaldo. Nu mai formează un cuplu cu Georgina. De ce se feresc cei doi să spună adevărul

Presa din Spania l-a dat de gol pe Ronaldo. Nu mai formează un cuplu cu Georgina. De ce se feresc cei doi să spună adevărul

În ultima perioadă, Cristiano Ronaldo e din ce în ce mai mult în centrul atenției. Presa din Spania susține că fotbalistul și iubita sa, Georgina Rodriguez nu mai au relația de altădată, ba chiar situația ar fi critică între ei.

Cei doi nu mai fac nici nuntă, iar potrivit declarațiilor făcute în emisiunea mondenă „Socialite”, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez nu ar mai forma un cuplu.

Munto Deportivo notează și că totul s-a văzut și lipsa de chimie dintre cei doi s-a văzut chiar și atunci când Georgina i-a făcut cadou de Crăciun acel superb Rolls Royce. „Dincolo de mașina de lux, ce a atras atenția a fost lipsa de chimie dintre cei doi”, spun jurnaliștii.

De ce nu recunosc cei doi faptul că nu mai sunt împreună

Care să fie motivul pentru care cei doi nu au anunțat încă oficial că nu mai formează un cuplu? Un motiv ar fi faptul că cei doi câștigă enorm din contractele de publicitate pe care le au și nu ar vrea să renunțe la confort.

„Relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă. Răceala dintre cei doi devine din ce în ce mai evidentă, ca de exemplu în ultimul videoclip pe care l-au publicat (n.r. – în care Ronaldo primește mașina de Crăciun).

În America Latină se vorbește despre faptul că cei doi ar putea să se întâlnească în continuare din comoditate, pentru că relația lor le aduce atât contracte mari de publicitate, cât și o viață foarte confortabilă”, a explicat jurnalista spaniolă Laura Roige, în cadrul emisiunii Telecinco.

„S-ar putea să-i fie rușine cu noi”

Într-un documentar lansat în ianuarie 2022 despre viața Georginei, aceasta a vorbit despre cât de greu i-a fost când s-a mutat din Argentina. Unchiul său, Jesus Hernandez, spune că de când e împreună cu fotbalistul, tânăra și-a uitat familia și chiar i-ar fi rușine cu ea. Mai ales că tatăl Georginei a făcut închisoare ca urmare a traficului de droguri.

„S-ar putea să-i fie rușine cu noi și consideră că este mai bună decât noi, pentru că noi nu trăim în lux ca ea. Nu i-am cerut niciodată nimic. Am sunat-o doar o dată sau de două ori de când am aflat că se întâlnește cu Ronaldo. Georgina a locuit cu mine în anii adolescenței până în ziua în care cumnatul meu s-a întors înapoi în Argentina”, a spus unchiul tinerei.