Actual Showbiz

În curând la PRO TV, un nou game show, de la care concurenții pot câștiga o avere

În curând la PRO TV, un nou game show, de la care concurenții pot câștiga o avere
PROTV.RO

Pentru a câștiga o importantă sumă de bani, cei mai curajoși concurenți dintre români vor trebui să răspundă unei întrebări aparent simple. Aceasta se va întâmpla în cadrul unei noi emisiuni care va fi adusă în România de postul de televiziune PRO TV.

Despre ce nouă emisiune este vorba?

Postul de televiziune PRO TV are încă o surpriză pentru telespectatorii săi. Astfel, în anul 2022 PRO TV aduce în România un format internațional longeviv, care și-a demonstrat succesul de-a lungul anilor, fiind unicul game show care poate aduce unui concurent o întreagă avere dacă va răspunde la o singură întrebare, respectiv: ”Batem palma?”

Care va fi formatul și scopul noii emisiuni?

Noua emisiune are la bază formatul internațional ”Deal or no deal”, distribuit de Banijay – Creative Networks și creat de Endemol Shine.

Iar scopul fiecărei ediții este ca un concurent să descopere și să plece acasă cu o sumă de bani cât mai mare, deschizând pe parcurs toate cutiile misterioase existente în joc.

Ce sumă de bani vor câștiga concurenții acestei emisiuni?

Suma primită variază în funcție de prestația concurentului pe parcursul show-ului, câștigurile puse la bătaie fiind în lei.

În momentul în care concurentul decide să bată palma și să accepte fie una dintre ofertele băncii, fie să deschidă ultima cutie aflată în joc, câștigând suma aferentă, drumul său în emisiune se încheie.

Cine poate participa și cum se pot face înscrierile?

Astfel, PRO TV anunțat începerea pregătirilor pentru producția show-ului, dar și lansarea înscrierilor. Prin urmare, toți românii care au peste 18 ani și sunt hotărâți să își încerce norocul, sunt așteptați la un joc de intuiție, plin de adrenalină și neprevăzut, potrivit unui comunicat al PRO TV. Potrivit aceluiași comunicat, înscrierile se pot face pe site-ul protv.ro.

Tot în cadrul aceluiași comunicat, PRO TV a precizat: „Ăsta-i spectacolul! Asta e televiziunea! „