Actual Politică

În plin proces de mutare din vila de protocol, lui Traian Băsescu i-a murit câinele

În plin proces de mutare din vila de protocol, lui Traian Băsescu i-a murit câinele

În plin proces de mutare din vila de protocol, lui Traian Băsescu i-a murit câinele. Chiar dacă nu s-a declarat supărat că se mută din această casă, Băsescu a povestit dimineaţă, cu lacrimi în ochi, că cea mai mare supărare este aceea că cel mai bătrân câine al său a murit.

„Cea mai mare supărare a mea este că mi-a murit câinele. Asta este cea mai mare supărare, nu că mă mut din această casă”, a declarat Băsescu.

Ieri, când reprezentantul RAAPPS a sosit la vila din strada Gogol, câinele cel bătân al lui Băsescu s-a aşezat sub maşina acestuia. Vizil neputincios, acesta nu a mai reuşit să se deplaseze, atunci când şoferul a vrut să pornească maşina. Preţ de câteva minute bune, Maria Băsescu s-a chinuit să-l mute, astfel încât maşina să poată ieşi din curtea casei.

În urmă cu câţiva ani, Traian Băsescu declara că „are acasă cinci câini, trei sunt adunaţi de pe stradă. Sunt curaţi, sunt vaccinaţi, sunt castraţi şi trăiesc lângă o familie. Doi stau separaţi de ceilalţi trei. Asta înseamnă dragoste de animale”.

Zilele acestea sunt ultimele zile pe care fostul şef al statului Traian Băsescu le petrece în vila de protocol din cartierul Primăverii. În această dimineață două camionete au ajuns la vila de protocol a fostului președinte, Traian Băsescu.

Ieri, un reprezentant RAAPPS a venit la vila de protocol, unde a fost întâmpinat de Maria Băsescu. Acesta a petrecut mai bine de o oră aici. Imediat după plecarea acestuia, o dubă a sosit la vilă unde a încărcat o parte din lucruri.

Astăzi, Traian Băsescu a spus că în acest week end va elibera casa şi a ţinut să mulţumească RA-APPS motivând că a fost cea mai decentă instituţie, a lucrat cu legea, n-a lucrat cu somaţii, n-a lucrat cu notificări, deci a fost cea mai decentă instituţie dintre toate instituţiile statului”.

„Acum sunt un simplu cetăţean. Sper să nu-mi ridice şi brevetele de marinar. Mă aştept la orice”, a mai declarat Băsescu.