Lifestyle

Înălțarea Domnului 2020. Rugăciunea care te ajută să treci peste probleme

Înălțarea Domnului 2020. Rugăciunea care te ajută să treci peste probleme

Înălțarea Domnului 2020. Rugăciunea care te ajută să treci peste probleme. Înălțarea Domnului este sărbătorită anul acesta pe data de 28 mai. Această sărbătoare reprezintă ultimul eveniment din viața pământeană a Domnului Iisus Hristos.

Aceasta este una dintre cele mai importante sărbători ale Bisericii Ortodoxe și are loc la 40 de zile de la Paște. În această zi, milioane de credincioși se roagă pentru sănătate, bunăstare și depășirea problemelor, motiv pentru care au închinat o rugăciune către Iisus Hristos, dedicată acestei zile.

Dacă ai necazuri, de Înălțarea Domnului spune această rugăciune, care te poate ajuta să treci peste probleme. Are mare putere dacă este rostită chiar în ziua Înălțării, cu mare credință și evlavie.

„Stăpâne Doamne Iisuse Hristoase, Cel Ce, pogorându-Te din cer la cele de pe pământ ca om, ai înălţat, ca un Dumnezeu milostiv, firea noastră cea căzută, Cel Care apoi ai străbătut tăria cerului şi ne-ai unit pe noi cu Tatăl, la Tine cădem cu smerenie şi ne rugăm, Mântuitorule: trimite peste noi toţi Duhul Tău cel dătător de har, de lumină, de iubire şi de pace lăuntrică!

Goneşte de la noi, ticăloşii, gândurile rele care ne tulbură, căci ştii, Cunoscătorule de inimi, cât de mare este războiul lăuntric la care suntem supuşi. Vindecă rănile noastre sufleteşti şi luminează ochii cugetelor noastre! Tu ştii că însetează de Tine inimile noastre ca un pământ uscat! Aşadar, trimite harul Tău, Doamne, ca să ne sature foamea şi să ne adape setea, căci pe Tine Te dorim şi de Tine însetăm, Lumina Adevărului, Dătătorul mântuirii.

Ajută-ne, Doamne, să ne trezim din somnul greu al păcatului şi să ne înălţăm cugetele şi simţirile noastre la cer, pentru a ne împărtăşi şi noi de bucuria veacului ce va să fie. Amin!”.