Diverse

Incredibil: trei bărbați s-au căsătorit între ei. Cum au reușit să facă acest pas, chiar trio-ul povestește

Incredibil: trei bărbați s-au căsătorit între ei. Cum au reușit să facă acest pas, chiar trio-ul povestește

Am trăit să o vedem și pe aceasta: trei bărbați au decis să se căsătoarească unul cu altul, de fapt doi cu unul și toți trei împreună. Pentru că de fapt asta au făcut, bărbații s-au căsătorit între ei. Cum au reușit să facă acest pas chiar trio-ul povestește, iar povestea o redăm în cele ce urmează.

Să vezi și să nu crezi: trei bărbați s-au căsătorit între ei. Cum au reușit să facă acest pas, chiar trio-ul povestește

Marcel, Marco și Michel sunt trei austrieci care și-au declarat dragoste ”veșnică” și s-au căsătorit într-o nuntă, desigur, simbolică. Bărbații își împărtășesc, astăzi, fericirea pe Instagram și TikTok.

Cei trei austrieci au spus DA la o nuntă simbolică și arată pe rețelele de socializare, unde au povestit, pe larg, cum este să fii căsătorit în trei.

Iată ce povestesc ei

Marco (32), Marcel (35) și Michel (24) au o relație de mai bine de șase ani. Acum, austriecii din regiunea Stiria au spus da într-o nuntă simbolică. Ei oferă detalii despre parteneriatul trioamoros, pentru a împărtăși experiența lor unicat și altora, scrie Heute.

Vrem să ne arătăm ca o familie așa cum suntem și astfel să contribuim la reducerea prejudecăților și stigmatizării relațiilor poliamoroase”, au comunicat cei trei pe Instagram.

Pe canalele lor de socializare se află informația care spune că Marcel și Marco au format, inițial, un cuplu. Cei doi și-au unit destinele oficial, în anul 2011, iar nunta a urmat un an mai târziu. Odată cu primele probleme conjugale a venit și dorința de „puțină tensiune în relație” și așa a apărut și un al treilea personaj, pe care acum l-au și integrat pe deplin în familia lor.

Cei trei bărbați au o relație din 2016. La început, gelozia era o problemă, după cum relatează media.

Este o parte importantă a unei astfel de relații. Fiecare dintre noi are trei relații care necesită atenție și grijă. Când vine vorba de uniune în relațiile poliamoroase, este important să nu neglijăm sau să favorizăm niciunul dintre parteneri”, au explicat bărbații pe Instagram.

Foto: ziarulromanesc.at