Actual Politică

Breaking: George Simion s-a căsătorit! Imagini din momentul în care a spus DA în faţa ofiţerului stării civile. Dan Diaconescu, martor

George Simion s-a căsătorit! Imagini din momentul în care a spus DA în faţa ofiţerului stării civile. Dan Diaconescu, martor

A început marea petrecere în localitatea Măciuca, judeţul Vâlcea. Două zile şi două nopţi nu există linişte în sat. Sute de forțe de ordine au fost mobilizate pentru nunta lui George Simion. Autoritățile sunt alertă până pleacă ultimul nuntaş din sat şi nu sunt o mie, două, ci 10.000 de persoane. Pregătirile pentru marele eveniment de sâmbătă, când are loc ceremonia religioasă, sunt în toi. Astăzi a avut loc cununia civilă, într-un cadru destul de restrâns. Cele 41 de perechi de naşi, domni şi domnişoare de onoare, părinţi şi prieteni. Deşi a promis presei că va avea acces pe tot parcursul evenimentelor, George Simion s-a răzgândit. Va pune el la dispoziţie imagini.

George Simion s-a căsătorit! Imagini din momentul în care a spus DA în faţa ofiţerului stării civile. Dan Diaconescu, martor

George Simion și logodnica lui, Ilinca, s-au căsătorit civil. La Primăria Măciuca au mers însoţiţi de martorul principal al cuplului, Dan Diaconescu alături de soţie pentru câteva formalităţi, iar în cununia civilă a avut loc în spaţiul special amenajat.

VIDEO de la ceremonie:


Vizibil emoţionată, viitoarea mireasă a declarat că ea nu e persoană publică şi nu dă interviuri, deşi i s-a spus că trebuie să se obişnuiască. Mai mult, viitoarea doamnă Simion a mărturisit că a fost complice la organizarea acestei nunţi şi de la bun început i-au plăcut ideile soţului.

Având în vedere numărul mare de persoane și faptul că evenimentul are loc în centrul comunei, autorităţile au luat decizia de a închide perimetrul pe o rază de un kilometru.

De asemenea, au fost mobilizate sute de forțe de ordine la nunta lui George Simion pentru a preîntâmpina orice fel de incident, dar şi ambulanţe pentru eventualitatea în care unui invitat i se face rău.

Conform unui comunicat de presă al partidului AUR, pe lângă artişti celebri din toate colţurile ţării – Theo Rose, Sofia Vicoveanca, Plăieşii, Surorile Osoianu, Sava Negrean Brudaşcu şi alţii, la eveniment va fi şi muzică folk şi rock, cum ar fi trupa Pheonix, Adrian Naidin şi Maria Gheorghiu.

Copiii vor avea activităţi dedicate, cu teatru de păpuşi, ateliere de călărie, de desen şi grafitti, sculptură. De asemenea, un balon de aer cald şi o demonstraţie ecvestră, precum şi daci şi romani vor întregi activităţile.

Grătar și mâncare la ceaun la nunta lui George Simion

George Simion a cumpărat o varietate mare de legume pe care spune că a cheltuit 7.000 de lei. Întrebat dacă invitații săi nu vor primi și carne la nuntă, Simion a lămurit misterul – vedeta evenimentului, din punct de vedere culinar, va fi un ceaun de 2 tone de vânat în care vor intra și legumele.

„Va fi cel mai mare ceaun de până acum. Avem mămăliguță cu brânză și mămăliguță cu sarmale și grătare. Tort era imposibil să fac pentru 10.000 de oameni că după aia apăreau divergente. Așa că avem mere de la Voinești, din Dâmbovița și de la Rădășeni din Fălticeni și avem pepeni de la Amara, din Ialomița”,a explicat de curând pentru un post de televiziune, George Simion.

Darul de nuntă nu este obligatoriu, dar dacă vine este bine primit

Despre darul de nuntă, Simion spune că nu este obligatoriu, dar dacă cei care vor participa la nuntă vor dori să dea bani, sumele vor merge în fondurile unei asociaţii care va infiinţa un spital mobil. Invitaţii vor fi serviţi cu mâncare românească pregătită în 100 de ceaune.

Cum se face accesul la nunta lui George Simion

Accesul se face doar în zonele special marcate şi este posibil doar cu prezentarea brăţării oferite de organizatori. Invitaţii care nu au intrat încă în posesia brăţărilor le vor putea lua de la membrii echipei de acces pe baza unui act de identitate.