Info Actual > Petclub > Incredibil! Uite cine o ajută pe Elisabeta a II-a să depășească mai ușor pierderea prințului Philip
Petclub

Incredibil! Uite cine o ajută pe Elisabeta a II-a să depășească mai ușor pierderea prințului Philip

Incredibil! Uite cine o ajută pe Elisabeta a II-a să depășească mai ușor pierderea prințului Philip

Incredibil! Prințului Philip s-a stins pe 9 aprilie 2021. la vârsta de 99 de ani. Înmormântarea soțul Reginei Elisabeta a II a a Regatului Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord va avea loc pe 17 aprilie, a anunțat Palatul Buckingham.

Marii Britanii este îndurerată de decesul prințului Philip, iar compania patrupedelor canine ar putea-o să facă față durerii decesului Prințului Philip, spun apropiații acesteia.

Monarhul iubitor de câini a jurat să nu mai adopte alți câini după ce Vulcan, dorgi-ul ei – o încrucișare dachshund-corgi, a murit anul trecut.

Atunci, familia regală a rămas cu un singur câine în vârstă numit Candy, dar când Filip a fost spitalizat la începutul acestui an, s-a aflat că Elisabeta a II-a a achiziționat încă doi câini, pe Fergus și pe Muick. Cele două animale de companie au nume cu o semnificație specială pentru regină, relatează Daily Mail.

Fergus, un dorgi, este numit după unchiul ei Fergus Bowes-Lyon, care a fost ucis în acțiune în timpul Primului Război Mondial. Al doilea câine, Muick, pronunțat “Mick”, este un corgi de rasă pură și a fost numit după Loch Muick pe moșia Balmoral, un loc preferat de picnic pentru Familia Regală în timpul vacanței lor de vară. Elisabeta a II-a a deținut mai mult de 30 de câini de-a lungul anilor. Ultimele patrupede sunt considerate a fi cadouri primite.

O sursă apropiată a Casei Regale  a declarat că: „Regina a rămas cu un singur câine la sfârșitul anului trecut. Ea a luat decizia de a nu mai crește alți câini, din cauza vârstei înaintate. Dar ar fi de neconceput pentru ea să nu aibă. E ca și cum Turnul Londrei nu ar avea corbi. Cățeii noi sunt adorabili”.