Info Actual

Info Actual > Showbiz > Irina Rimes, îndrăgostită din nou
Showbiz

Irina Rimes, îndrăgostită din nou

Irina Rimes, îndrăgostită din nou

Irina Rimes, îndrăgostită din nou. După ce a trecut printr-un divorț dureror, Irina Rimes a găsit dragostea, din nou. Artista pare mai fericită ca niciodată.

Alături de noul său iubit se simte liniștită. Artista pare că a dat uitării perioada neagră care a venit în urma divorțului de acum 3 ani. După o perioadă de tatonare, cei doi par că se înțeleg de minune. E pentru prima dată când artista  a postat imagini alături de noul său iubit, rețelele de socializare.

„Am fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea.

Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo sus”, a mărturisit Irina Rimes la un moment dat, despre căsnicia sa.

Acum norii par că au trecut și a apărut soarele și pe strada cântăreței din Republica Moldova.