Info Actual

Info Actual > Diverse > Îți este frică de viitor? Învață să citești în palmă! Ce semnificație au liniile mici
Diverse

Îți este frică de viitor? Învață să citești în palmă! Ce semnificație au liniile mici

Îți este frică de viitor? Învață să citești în palmă! Ce semnificație au liniile mici

Îți este frică de viitor? Învață să citești în palmă! Ce semnificație au liniile mici. Cu toții am fost mereu interesați să știm ce se întâmplă cu noi în  viitor. Cititul în palmă este o știință a liniilor, a monturilor și a adâncimilor mâinii care ne spune multe lucruri neștiute  despre noi înșine.

Iată câteva fapte despre chiromanție despre care nu ați știut niciodată

 1. Studiul a luat naștere în India și ulterior s-a mutat în China, unde a înflorit mai mult și apoi s-a mutat în Grecia și Egiptul Antic.
 2. Unii ghicitori în palmă au spus că mâna stângă reprezintă viața noastră din trecut, în timp ce mâna dreaptă arată viața noastră prezentă. Cu toate acestea, mâna mai activă este citită în mod normal. Asta înseamnă stânga pentru cei care scriu cu mâna stângă și dreapta pentru cei care scriu cu mâna dreaptă.
 3. Persoanele care au mâini mari sunt oameni puternici, în timp ce oamenii cu mâini mici sunt persoane foarte active, spontane și chiar neliniștiți.
 4. Se spune că cei cu degetele lungi sunt aproape perfecționiști și tind să renunțe la o sarcină prea simplă, în timp ce cei cu degetele scurte se spune că sunt impulsive și încep lucruri noi înainte de a termina sarcinile mai vechi.
 5. Liniile mici de pe mâini se schimbă la fiecare șase luni, cu excepția celor de la degetul mare. Ele rămân aceleași pentru totdeauna.
 6. Liniile mici schimbă modul în care gândești. Gândește pozitiv chiar și în cele mai rele situații și vezi cum se întâmplă schimbarea.
 7. În mod normal, o mână trebuie studiată numai după ce o persoană are 18 ani, deoarece până atunci liniile nu sunt dezvoltate complet.
 8. Există un total de 12 linii pe mână, însă doar trei dintre ele sunt cele majore – Linia inimii, Linia vieții și Linia capului.
 9. Dimineața, imediat după trezire și înainte de micul dejun, este cel mai bun moment pentru a citi palmele.
 10. Cu cât este mai puțin numărul de linii pe mână, cu atât ești mai norocos.