Info Actual

Info Actual > Showbiz > Izolarea la domiciliu le-a pus capac! S-au spus vorbe grele. Nu mai e cale de întoarcere!
Showbiz

Izolarea la domiciliu le-a pus capac! S-au spus vorbe grele. Nu mai e cale de întoarcere!

Izolarea la domiciliu le-a pus capac! S-au spus vorbe grele. Nu mai e cale de întoarcere!

Izolarea la domiciliu le-a pus capac! S-au spus vorbe grele. Nu mai e cale de întoarcere! Toată lumea aștepta ca cei doi să facă nunta. Inevitabilul s-a produs, însă. Ioana vrea să divorțeze de soțul său, Ilie Năstase.

337S-au căsătorit civil pe 29 aprilie, iar azi, la un an diferență, cei doi și-au spus adio. Conform Click, Ioana și Ilie nu nu mai locuiesc împreună și se pare că nu mai e nici măcar rost de împăcare. Ioana este extrem de decisă să divorțeze după finalizarea stării de urgență. Pentru asta, vreasă apeleze la un notar.

Din câte se pare, Nasty nu și-a înșelat nevasta. A făcut ceva mult mai grav, din punctul acesteia de vedere: i-a vorbit urât! Mai ales, că în izolarea la domiciliu, cei doi au fost mereu împreună.

„Ioana și Ilie nu mai sunt împreună. S-au despărțit de mai bine de două săptămâni. Ea locuiește singură, în apartamentul ei, iar Ilie este la Caelia. Nu s-au mai înțeles deloc în ultima perioadă, deși ea a tras foarte mult să salveze această căsnicie.

I-a dat multe șanse lui Ilie, însă el nu și-a schimbat comportamentul. Se pare că se certau foarte des, iar el era agresiv verbal. Reproșuri, jigniri. Probabil că se putea ajunge la situații mai grave, așa că Ioana a decis să nu mai formeze un cuplu.

Vorbește rar cu el. De 1 mai s-a văzut cu el, l-a invitat la masă, la părinții ei, pentru că se simțea aiurea față de ei, dar și de el, să îl lase singur în apartament. Nu mai sunt șanse de împăcare. Ioana e decisă să divorțeze”, au declarat anumite persoane din apropierea lor, pentru Click!.

În cazul în care cei doi ar divorța, ar fi al cincilea pentru Ilie Năstase și al doilea pentru Iona Năstase.