Showbiz

Jennifer Lopez nu poate sta departe de Ben Affleck, motiv pentru care a primit o poreclă inedită

Jennifer Lopez nu poate sta departe de Ben Affleck, motiv pentru care a primit o poreclă inedită

Sunt cupluri care, chiar dacă se despart, nu pot sta mult timp departe, unul de altul. Este și cazul celor două vedete celebre de la Hollywod.

Jennifer Lopez nu poate sta departe de Ben Affleck, motiv pentru care a primit o poreclă inedită

În aceste zile, Jennifer Lopez a fost surprisă de ochii vigilenți ai presei, când i-a făcut o vizită inopinantă iubitului ei Ben Affleck.

Zilele trecute, J.Lo i-a făcut o vizită surpriză logodnicului său pe platourile de filmare ale noii pelicule pe care Ben o regizează. În pauza dintre scene, diva a apărut din neant și s-a cuibărit la pieptul bărbatului iubit.

Cei doi s-au îmbrățișat și s-au sărutat în scurtul timp liber pe care Ben l-a avut, profitând de fiecare secundă împreună. De când s-au logodit a doua oară, în aprilie 2022, la 20 de ani de când actorul a cerut-o pe divă în căsătorie pentru prima dată, dragostea lor este din ce în ce mai pasională.

Jennifer Lopez și Ben Affleck par doi adolescenți îndrăgostiți și simt nevoia să stea secundă de secundă împreună. Chiar și când sunt ocupați până peste cap cu proiectele lor profesionale, cei doi găsesc un răgaz să-și facă surprize, să-și fure săruturi și îmbrățișări și să-și spună cuvinte dulci, scria filmnow.ro.

Dependența lui Jennifer de Ben Affleck i-a adus poreclaBennifer”. Chiar dacă s-au despărțit, în aprile anul acesta, cei doi s-au logodit și au reluat povestea lor frumoasă de iubire.

Jennifer și Ben au fost cuplul de succes al începutului anilor ’80. Deși cei doi s-au despărțit în 2004, de atunci au reînviat una dintre iubirile preferate de la Hollywood, fiind văzuți împreună în mai multe ieșiri cu iubire și apariții, împreună, chiar și pe covorul roșu.

Într-un interviu recent, JLo a povestit despre cum vede viitorul pentru ea și Ben. Jennifer a recunoscut că nu își dorește să vorbească prea mult despre relația ei cu Affleck, afirmând că un lucru este evident – amândoi au crescut.

Suntem la fel și suntem diferiți în același timp. Și asta e frumos. Da… să ai o a doua șansă la dragoste adevărată…. După cum am spus, am învățat multe. Știm ce este real și ce nu. Deci doar jocul s-a schimbat”, a mărturisit vedeta îndrăgostită.

Despre cei doi se spune că s-ar fi îndrăgostit pe platoul de filmare. Rolul de îndrăgostiți din film s-a mutat în viața reală.